Laster inn...
-31%
discount

Tiden løper - Fibex Fun Diver Black FIBEXFD07

Spar 31%
Vår pris kr 302,00 Veil. pris kr 435,00
Fibex
Utsolgt
i restordre
"En person er en person, uansett hvor liten" - Dr. Seuss Denne lille armbåndsklokken er designet og produsert av merket Fibex, og er fra deres kolleksjon av små fargerike klokker, som de kaller for Fun Diver kolleksjonen. Alle klokkene i denne kolleksjonen har lekre og myke silikon-remmer, og har en morsom drejekrans rundt klokkekassen - akkurat som de voksne dykkerklokkene har! Perfekt for en mini-versjon av deg! Denne klokken er produsert av merke Fibex, som lager sports- og digitalklokker i høy kvalitet. Vi er utvalgt som offisiell forhandler av Fibex klokker i Norge.
Detaljer

Roterende bezel
Klokken er utstyrt med en roterende ramme (bezel) som kan brukes til å markere starten eller slutten på et tidsintervall.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Produktomtaler
Levering

Billigste fraktmetode - 7-14 hverdager
Denne fraktmetoden koster 0 kr på ordre over 1000 kr og 49.49 kr for ordre under 1000kr

Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager
Denne fraktmetoden koster 49.49 kr på ordre over 1000 kr og 79 kr på ordre under 1000kr

Servicepakke - 5-10 hverdager
Denne fraktmetoden koster 89 kr uansett ordrebeløp.

Bedriftspakke ekspress - 1-4 hverdager
Denne fraktmetoden koster 99 kr på ordre over 1000 kr og 129.01 kr på ordre under 1000kr

Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
UrkassefargeSort
LenketypeSilikon
Lenke/rem fargeSort
Rem/lenke bredde12
Lenke/rem lengde10-19
UrskivefargeSort
UrverkKvarts
DatovisningNei
Vannbestandighet5 atm (vannsprut/regn)
Diameter30
UrkassematerialePlastikk
LåstypeSpenne
KjønnDame, Barne
Verktøy og vedlikehold

For å justere størrelsen på klokke med lenke, så får du en stor rabatt på disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til å justere lenke - Veil.Pris 148 og Til å bytte klokke rem/stift - Veil.pris 135 kr for å ta av eller bytte remmen på klokken din.

Hvis du vil fjerne riper på metall-lenker, så må du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du være veldig uheldig og få riper i glasset på klokken din, så gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Andre produkter du kanskje liker

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!