Fibex
Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 86

Angi stigende retning
Side
per side

Fibex Klokker

Fibex er et merke som lager meget gode digitale og analoge klokker med smarte funksjoner. Endel av dem har vibrerings-alarm og noen har skrittteller. Fibex lager også barneklokker og små digitale-klokker som er perfekt til barn eller personer med mindre håndledd. Sjekk ut det store utvalget!

Fibex Active - Tøffe klokker til tøffe menn som aldri gir opp, som fortsetter uansett hva og som jobber inntil de får det til! Fibex Active klokkene er ment til å minne deg om alt det harde arbeidet du har puttet inn i suksessen du har oppnådd i dag. Er du denne mannen? I så fall, hva venter du på?!

Fibex Fun Diver - Utrolig fine og fargerike klokker til de aller minste eller til damen med et veldig tynt håndledd. Utvalget er uendelig stort og du vil helt sikkert finne noe som passer akkurat det formålet du har satt deg for klokken! Ubeskrivelig bra klokker til en ubeskrivelig god pris!

Fibex Jnew - Ekstra supre barneklokker som vil imponere ethvert barn! Disse klokkene vil gi barna rett motivasjon til å lære seg klokka på gøyale måter og vil vekke deres kreative side som de aldri kommer til å glemme! Gi dem denne muligheten i dag!

Mini Aqua Lume - Unike klokker til barn med ekstra mye energi i hverdagen! Dersom du ser etter klokker som vil imponere den lille atleten eller den lille prinsessen, er Fibex Mini Aqua Lume klokkene noe du bør sjekke ut! Bare tenk på det søte lille smilet deres når de får se den fine klokken du har kjøpt!

Fibex Mini Digital - Passer perfekt til gutten eller jenta som elsker videospill og elektronikk! Vis hvor moderne du som pappa eller mamma er, ved å skaffe gullet ditt nettopp denne modellen i favorittfargen til din aller kjærligste her på jord! Gjør deg klar til å bli overøst av klemmer!

Fibex Reminder - De små øyeblikk er virkelig de som betyr aller mest. Fibex Reminder tar seg av de små øyeblikk som ikke er like spesielle og ikke like enkle å huske på, men allikevel veldig viktige og av stor betydning i hverdagen. Sjekk ut det store utvalget!

Fibex Step Counter - Ser du etter fargerike klokker som skiller seg ut med sitt enestående design? La Fibex Step Counter imponere deg i så fall! Tell skritt som du teller suksess!

Fibex Step Counter Multistrap - Fargerike og utrolige klokker med funksjoner som imponerer! La barna føle seg kule og verdsatt i hverdagen!

Fibex Titanium - Alle Fibex Titanium barneklokkene er produsert i det allergivennlige materialet titanium, slik at du ikke trenger å bekymre deg over at de skal kunne få nikkelallergi. Hvor kult er ikke det?!

Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Fibex klokker, hvilket betyr at trygt og sikkert kan kjøpe din Fibex klokke hos oss, samt at du får markedets beste service.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår