Fibex

Lys opp dagen med - Fibex Mini 100M Aqua Lume FIBEXAAC02

Flere visninger

Fibex Lys opp dagen med - Fibex Mini 100M Aqua Lume FIBEXAAC02
Kode: FIBEXAAC02

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame, Barne
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"Within you is the light of a thousand suns" - Robert Adams

Ser du etter noe enkelt og funksjonelt? Da er denne klokken for deg! Den smarte armbåndsklokken med en myk og lett på huden silikonrem har en selvstendig lysknapp som lyser opp hele urskiven i en flott selvlysende farge. Ikke nok med dette så er den vanntett på 10 bar (100 meter)! Dette er en oppskrift på noen kule eventyr! Du kan ta den med på stranden eller i svømmebassenget! Lys opp ethvert rom du kommer inn i med den lekre klokken du har sittende på håndleddet!

Denne klokken er produsert av merke Fibex, som lager sports- og digitalklokker i høy kvalitet. Vi er utvalgt som offisiell forhandler av Fibex klokker i Norge.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 545 Spar 29%

Spesialpris kr 385

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Lys på urskiven
Ved et trykk på en knapp lyses hele urskiven flott opp. Man kan enkelt lese tiden på klokken i den opplyste tilstand - uansett om man er utenfor i mørket eller gjemmer seg under dynen for mor og far!

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 33 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkasse av plastikk
Urkassen på denne klokken er laget av solid plastikk.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 33 mm
Tykkelse 11 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 10-19 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 12 mm
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Blå, Grønn
Urkassemateriale Plastikk
Urkassefarge Blå, Grønn
Urskivefarge Hvit
Merke Fibex
Varenummer FIBEXAAC02
EAN 5714064001167
Kjønn Dame, Barne
Omtale

Lys opp dagen med - Fibex Mini 100M Aqua Lume FIBEXAAC02 er 33 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laster inn...