Laster inn...

Fibex Vibrating Reminder Watch FIBEX15V01

Før pris kr 799
Fibex
Utsolgt
i restordre
Denne smarte digitale klokken er produsert av merket Fibex, og er en del av deres Fibex Reminder serie. Klokken er utformet som en smartklokke, og har hele 15 uavhengige vibrasjonsalarmer som tydelig kan kjennes på hånden. Dette gjør den ideell som en "påminnelsesklokke", som kan minne deg om for eksempel å gå på toalettet, ta medisiner eller bare hverdagslige aktiviteter som å huske å drikke vann. Vibrasjonsalarmene er ekstremt effektive, men samtidig ekstremt diskrete i forhold til omgivelsene (alarmene avgir ikke lyd). Klokken måler 32 mm i bredden og drøyt 9 mm i tykkelse, og har en reim som kan passe til og med normale herrehåndledd. Men den kan også brukes av barn, da det er mange festehull på remmen. Klokken lades via en innebygd USB-plugg som kan plugges direkte inn i for eksempel en datamaskin, strømbank eller standard mobillader (ikke inkludert). Avhengig av antall aktive alarmer kan klokken vare i 6-20 dager på full lading. Vi er offisiell forhandler av Fibex ure.

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

15 uavhengige vibrasjonsalarmer
Klokken er produsert med totalt 15 uavhengige alarmer som, når de aktiveres, vil få klokken til å vibrere i 30 sekunder ved alarmtidspunktet (Alarm #1 vibrerer i 60 sekunder, så den kan brukes som vekkeklokke). Merk at det ikke er noe akustisk signal. Alarmen indikeres kun ved hjelp av vibrasjon og blinkende lys. Alarmene kan stoppes ved å trykke på en knapp. Vibrasjonen er sterk nok til at brukeren av klokken diskret kan minnes på for eksempel toalettbesøk, medisiner eller annet, uten at andre rundt merker alarmen. De aktive alarmene gjentas automatisk daglig.

Passer både store og små håndledd
Remmens design gjør at klokken kan brukes av de fleste håndleddstørrelser. Klokken veier bare 20 gram, så den kan brukes av enda mindre barn uten at den føles tung eller forstyrrende.

USB-lading
Klokken lades med en innebygd USB-kontakt. Merk at det ikke følger med en egen lader med klokken, men den kan kobles til standard mobilladere, bærbar PC, powerbanker etc. Batteriets energinivå kan leses av på klokken. Hvis batteriet er helt utladet, må tiden tilbakestilles, men de sist angitte alarmtidene lagres.

Energisparing
Klokken er i utgangspunktet konstant i dvale, og du må trykke på en av klokkens 2 knapper for å vise klokkeslettet eller stille inn alarmene. Denne konstante hvilemodusen lar klokken vare i opptil 20 dager uten lading (avhengig av bruk og antall aktive alarmer). Det tar omtrent 1 time å lade klokken 100%.

Nedtellingstimer
Klokken har en innebygd nedtellingstidtaker som kan stilles inn til å telle ned fra 1, 5, 10, 15, 20, 30, 45, 60, 90 , 120 eller 180 minutter, hvor så kun vibrasjonsalarmen aktiveres (ingen lys). Kan settes i "loop", slik at det skjer kontinuerlig etter et fastsatt antall minutter.

Vann
Klokken tåler lett sprut og regn, men er ikke vanntett, og bør generelt holdes unna vann.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Størrelse
Klokken har en 32 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkasse av plastikk
Urkassen på denne klokken er laget av solid plastikk.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Merk: For dette produkter medfølger det ikke manual på norsk, men manual på engelsk kan lastes ned online eller er vedlagt i esken.

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer på Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert på døren / Nærmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert på døren / til nærmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr

MERK: Dette er estimert levering fra Bring/UPS, og ikke garantert leveringstid.

Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Diameter32 mm
Tykkelse9 mm
VarenummerFIBEX15V01
EAN5714064003994
MerkeFibex
KjønnDameklokker, Herreklokker, Barneklokker
LenketypeSilikon
Lenke/rem fargeSort
Rem/lenke bredde16 mm
Lenke/rem lengde10-20 cm
LåstypeSpenne
UrkassematerialePlastikk
Gjennomsiktig baksideNei
UrkassefargeSort
UrskivefargeLCD/LED
Vannbestandighet1 atm (vannsprut)
UrverkDigital
Størrelsesguide


Hvordan måles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen målt fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å innstille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere ved å ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden på klokken i profil - er angitt med å måle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Brukermanual
Manual (45.98 kB)
Verktøy og vedlikehold

For å justere størrelsen på klokke med lenke, så får du en stor rabatt på disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til å justere lenke og Til å bytte klokke rem/stift for å ta av eller bytte remmen på klokken din.

Hvis du vil fjerne riper på metall-lenker, så må du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du være veldig uheldig og få riper i glasset på klokken din, så gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch til fjerning av riper på klokkeglass - Til Plast - Akryl - Hesalitt og Pleksi glass.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår