Fossil

Fossil Gen 5 Smartwatch The Carlyle HR Black Silicone FTW4025

Flere visninger

Fossil Fossil Gen 5 Smartwatch The Carlyle HR Black Silicone FTW4025
Kode: FTW4025

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiel forhandler av Fossil klokker. Det gir deg sikkerhet for at din kjøpte klokke er 100% original og kvalitetstestet.
Se spesifikasjoner
Pris kr 3 895
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Tilpass klokkeknappene
Bestem selv, hvilke knapper skal gjøre hva, slik at du enkelt kan bruke klokken din som du vil!

Pulsmåler
Klokkens optiske sensor kan måle hjertefrekvensen din og kan blant annet produsere diagrammer over utviklingen av hjertefrekvensen din i løpet av dagen.

Aktivitets-tracker
Mål den daglige aktiviteten din. Hvor mange skritt går du? Hvor mange kilometer? Hvor mange brente kalorier? Alt dette og mer forteller klokken deg.

GPS
Denne klokken har et innebygd Global Positioning System, også kalt GPS, som kan indikere din nåværende posisjon eller rute for f.eks. løping eller sykling. Du trenger IKKE å ta med telefonen din for å bruke klokkens GPS, noe som gjør den mye mer nyttig.

NFC-chip
Klokken har en innebygd NFC-chip som kan brukes til betaling på betalingsterminaler som støtter NFC-bruk med Google Pay.

Google Assistant
Enklere klokkeinteraksjon med Google Assistant som kan gjenkjenne stemmekommandoer.

Touchscreen-funksjon
Få e-postvarsler, se hvem som ringer telefonen din, og se tekstmeldingene dine direkte på håndleddet.

Trådløs synkronisering
Synkronisering av data mellom telefonen og klokken gjøres uten bruk av kabel og skjer helautomatisk.

Trådløs ladning
Disse smart-klokkene trenger ikke å være koblet til en strømledning når den lader. Bare legg klokken på toppen av lademagneten, og den smarte teknologien fikser resten. I tillegg har klokken Fossils "Rapid Charging" -teknologi, hvor klokken lades opp 80% på bare en time.

Kontroller musikken din
Kontroller smarttelefonens musikk direkte fra klokkens berøringsskjerm, enten du bruker Spotify, Pandora, Soundcloud, Google Play, etc. Du kan også laste ned musikk på klokken hvis du ikke har internettilgang.

Automatisk oppdatering av tid og dato
Det er slutt på at klokken din ender opp med å bli for treg eller for rask - selv når du er i utlandet. Klokken oppdaterer automatisk klokka i forhold til tidssonen du befinner deg i.

Du bestemmer selv klokkeskivens design
Du har total kontroll over hvordan klokkeskiven skal se ut. Velg fritt blant de mange flotte alternativene, og tilpass fargene og funksjonene som passer deg.

Finn telefonen din
Hvis du har synkronisert klokken med telefonen din, kan du få den til å gi lyd, slik at du finner den mellom putene på sofaen.

Daily Mode
Alle klokkefunksjonene er aktive, hvor du kan bruke klokkens GPS, pulsmåler og alle de mange funksjonene klokken har.

Battery Mode
En funksjon som slår av noen av klokkens funksjoner, inkludert klokkens GPS og pulsmåler.

Time Mode
Den ultimate batterisparende innstillingen, der klokken blir transformert til en klassisk digital klokke der du bare kan se tiden.

Custom Mode
Denne funksjonen gir deg full kontroll over funksjonene som skal være aktive når du bruker klokken. Du kan velge funksjonene som er viktige for deg, og resten kan du slå av for å spare batterilevetid.

Flere tidssoner
Hold oversikt over flere tidssoner med en av de mange funksjonene på klokken.

Kalender
Sett påminnelser, sett spesielle datoer og mer med klokkens kalenderfunksjon.

Alarmfunksjon
Uansett om du foretrekker vibrasjoner eller lyd, kan klokken minne deg om viktige tidspunkt og hendelser som du angir i kalenderen eller stiller inn i vekkerklokken.

Høydemåler
Klokken kan måle hvor høyt du befinner deg.

Akselerometer
En transduser som måler akselerasjon.

Stoppeklokke
Bruk klokkens stoppeklokke til trening eller til matlaging,

Tekniske specifikasjoner
Wear OS by Google™ & Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100. Kompatibel med Android 4.4+ og iOS 9.3+, Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Low, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Batteri: Ca. 24 timer avhengig av bruk, Hukommelse: 1 GB, Hard drive: 8 GB.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 44 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkassen er laget av solid rustfritt stål

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 44 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Silikon
Rem/lenke bredde 22 mm
Urverk Digital
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sort
Urskivefarge LCD/LED
Merke Fossil
Varenummer FTW4025
EAN 4013496566895
Kjønn Herre
Omtale

Fossil Gen 5 Smartwatch The Carlyle HR Black Silicone FTW4025 er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...