Laster inn...

Fibex Vibrating Reminder Watch FIBEX15V06

Før pris kr 799
Fibex
PĂĽ lager
Avsendes straks pü alle hverdager ved bestilling før kl.15.00
Denne smarte digitale klokken er produsert av merket Fibex, og er en del av deres Fibex Reminder serie. Klokken er utformet som en smartklokke, og har hele 15 uavhengige vibrasjonsalarmer som tydelig kan kjennes på hånden. Dette gjør den ideell som en "påminnelsesklokke", som kan minne deg om for eksempel å gå på toalettet, ta medisiner eller bare hverdagslige aktiviteter som å huske å drikke vann. Vibrasjonsalarmene er ekstremt effektive, men samtidig ekstremt diskrete i forhold til omgivelsene (alarmene avgir ikke lyd). Klokken måler 32 mm i bredden og drøyt 9 mm i tykkelse, og har en reim som kan passe til og med normale herrehåndledd. Men den kan også brukes av barn, da det er mange festehull på remmen. Klokken lades via en innebygd USB-plugg som kan plugges direkte inn i for eksempel en datamaskin, strømbank eller standard mobillader (ikke inkludert). Avhengig av antall aktive alarmer kan klokken vare i 6-20 dager på full lading. Vi er offisiell forhandler av Fibex ure.

Produkt lagt i handlekurven!

Produktbeskrivelse

15 uavhengige vibrasjonsalarmer
Klokken er produsert med totalt 15 uavhengige alarmer som, nür de aktiveres, vil fü klokken til ü vibrere i 30 sekunder ved alarmtidspunktet (Alarm #1 vibrerer i 60 sekunder, sü den kan brukes som vekkeklokke). Merk at det ikke er noe akustisk signal. Alarmen indikeres kun ved hjelp av vibrasjon og blinkende lys. Alarmene kan stoppes ved ü trykke pü en knapp. Vibrasjonen er sterk nok til at brukeren av klokken diskret kan minnes pü for eksempel toalettbesøk, medisiner eller annet, uten at andre rundt merker alarmen. De aktive alarmene gjentas automatisk daglig.

Passer bĂĽde store og smĂĽ hĂĽndledd
Remmens design gjør at klokken kan brukes av de fleste hündleddstørrelser. Klokken veier bare 20 gram, sü den kan brukes av enda mindre barn uten at den føles tung eller forstyrrende.

USB-lading
Klokken lades med en innebygd USB-kontakt. Merk at det ikke følger med en egen lader med klokken, men den kan kobles til standard mobilladere, bÌrbar PC, powerbanker etc. Batteriets energinivü kan leses av pü klokken. Hvis batteriet er helt utladet, mü tiden tilbakestilles, men de sist angitte alarmtidene lagres.

Energisparing
Klokken er i utgangspunktet konstant i dvale, og du mĂĽ trykke pĂĽ en av klokkens 2 knapper for ĂĽ vise klokkeslettet eller stille inn alarmene. Denne konstante hvilemodusen lar klokken vare i opptil 20 dager uten lading (avhengig av bruk og antall aktive alarmer). Det tar omtrent 1 time ĂĽ lade klokken 100%.

Nedtellingstimer
Klokken har en innebygd nedtellingstidtaker som kan stilles inn til ĂĽ telle ned fra 1, 5, 10, 15, 20, 30, 45, 60, 90 , 120 eller 180 minutter, hvor sĂĽ kun vibrasjonsalarmen aktiveres (ingen lys). Kan settes i "loop", slik at det skjer kontinuerlig etter et fastsatt antall minutter.

Vann
Klokken tüler lett sprut og regn, men er ikke vanntett, og bør generelt holdes unna vann.

Rem av silikone
Silikonen für remmen til ü føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Størrelse
Klokken har en 32 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulÌr urkasse, er diameteren reelt bredden mült fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til ü stille klokken) og knappene nür de müler bredden, men vi forsøker ü standardisere alle klokkene ved ü ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkasse av plastikk
Urkassen pĂĽ denne klokken er laget av solid plastikk.

Størrelsesguide
Passer klokken til hündleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom ürene, og i dag er den typiske dameklokken i omrüdet mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite hündledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort hündledd, kan du se pü klokker rundt 38 mm og oppover.

Størrelsesguide
Passer klokken til hündleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom ürene, og i dag er den typiske herreklokken i omrüdet mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite hündledd, bør du se etter klokker pü rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort hündledd, bør du se pü klokker pü rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen pü urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og mü ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Merk: For dette produkter medfølger det ikke manual pü norsk, men manual pü engelsk kan lastes ned online eller er vedlagt i esken.

Produktomtaler
Levering

Vi har i dag følgende leveringsalternativer pü Klokkegiganten.no:

Leveringsmetoder Norge Pris
Vi velger den billigste fraktmetode – 8-15 hverdager 59 kr
Pakke i postkassen – 7-14 hverdager 69 kr
Pakke i postkassen/Pose på døren – 7-14 hverdager 79 kr
Rask forsendelse levert pü døren / NÌrmeste utleveringssted - 1-5 hverdager (UPS/Bring) 95 kr
Servicepakke til nærmeste postkontor/pakkeboks – 5-10 hverdager (Bring) 99 kr
Bedriftspakke ekspress - Levert pü døren / til nÌrmeste utleveringssted - 1-4 hverdager (UPS/Bring) 129 kr
Spesifikasjoner
Spesifikasjoner
Diameter32 mm
Tykkelse9 mm
VarenummerFIBEX15V06
EAN5714064004045
MerkeFibex
KjønnDameklokker, Herreklokker, Barneklokker
LenketypeSilikon
Lenke/rem fargeGrønn, Turkis
Rem/lenke bredde16 mm
Lenke/rem lengde10-20 cm
LĂĽstypeSpenne
UrkassematerialePlastikk
Gjennomsiktig baksideNei
UrkassefargeGrønn, Turkis
UrskivefargeLCD/LED
Vannbestandighet1 atm (vannsprut)
UrverkDigital
Størrelsesguide


Hvordan müles klokkens størrelse?
Diameteren
Vi bruker utrykket diameteren,som er bredden av urkassen mült fra venstre til høyre. Bemerk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til ü innstille klokken) og knappene nür de müler bredden, men vi forsøker ü standardisere ved ü ikke medregne kronen som en del av bredden.

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller høyden pü klokken i profil - er angitt med ü müle klokken fra topp til bunn som illustrert under. Til sammenligning er en norsk 5-krone mynt 2 millimeter tykk.
Man definerer normalt klokkene ut fra disse tall::
Tynn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Brukermanual
Manual (45.98 kB)
Verktøy og vedlikehold

For ü justere størrelsen pü klokke med lenke, sü für du en stor rabatt pü disse verktøyene om du kjøper en klokke samtidig: Lenkeverktøy til ü justere lenke - Veil.Pris 148 og Til ü bytte klokke rem/stift - Veil.pris 149 kr for ü ta av eller bytte remmen pü klokken din.

Hvis du vil fjerne riper pü metall-lenker, sü mü du bare kjøpe: Poleringsklut til polering av klokker og smykker - Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth.(polere lenke og urkassen). Skulle du vÌre veldig uheldig og fü riper i glasset pü klokken din, sü gjør virkelig denne underverker: Beco Polywatch til fjerning av riper pü klokkeglass - Til Plast - Akryl - Hesalitt og Pleksi glass.

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
Tommy Hilfiger 1710455 Tommy Hilfiger 1710455
Tommy Hilfiger 1710455
Før pris kr 2 199
Se mer
BOSS Gregor 1514051
BOSS Gregor 1514051
Før pris kr 6 399
Se mer
Casio Classic DBC-32D-1AES Casio Classic DBC-32D-1AES
Casio Classic DBC-32D-1AES
Før pris kr 899
Se mer
Lorus Ladies RG234VX9
Lorus Ladies RG234VX9
Før pris kr 1 099
Se mer
Lorus Ladies RG215SX9
Lorus Ladies RG215SX9
Før pris kr 899
Se mer
Mockberg Modest Links MO632
Mockberg Modest Links MO632
Vür pris kr 1 899 Før pris kr 2 399
Se mer
TW Steel Volante VS103 TW Steel Volante VS103
TW Steel Volante VS103
Før pris kr 2 999
Se mer
Calvin Klein Modern Ss 25200052 Calvin Klein Modern Ss 25200052
Calvin Klein Modern Ss 25200052
Før pris kr 1 699
Se mer
Mockberg by Celine and Talisa MO643 Mockberg by Celine and Talisa MO643
Mockberg by Celine and Talisa MO643
Vür pris kr 1 399 Før pris kr 1 699
Se mer
Mini Focus Lady Golden Crystal Mini Focus Lady Golden Crystal
Mini Focus Lady Golden Crystal
Vür pris kr 699 Før pris kr 899
Se mer

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til ü identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss ü forbedre vür hjemmeside, sü den bedre imøtekommer behovet til vüre besøkene, og forbedrer opplevelsen pü hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkür