Invicta

Invicta Speedway Professional Chronograph - 9212

Flere visninger

Invicta Invicta Speedway Professional Chronograph - 9212
  • Kode: 9212
  • Type: Dame, Herre


Klokkegiganten er utvalgt som autorisert forhandler av Invicta klokker . Du er derfor sikret offisiell service og gyldig garanti når du handler Invicta hos oss.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 1 995 Spar 17%

Spesialpris kr 1 665

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Tachymeter
Kan brukes til å beregne blandt annet hastighet. Måles for eksempel tiden det tar en bil å kjøre 1 km, vil hastigheten kunne leses på tachymeteret ut for sekundvisernes posisjon.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Vannbeskyttende: 200 meter (20 bar)
Klassifiset til 20 bar eller 200 meter, og dermed perfekt til å svømme og dykke med (snorkeldybder, ikke dybder som dykking med iltflasker tillater). Meterverdien (200) er ikke lik med tillatt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vanntetthet (ISO 2281), og henviser til trykkpåvirkningen som tilsvarer 200 meter. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen er den vannbeskyttende dykkedybden altså lavere enn 200 meter.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall (stoppeklokke). Typisk konstruert som mindre urskiver i klokkens sentrum. Det internasjonale ordet er Chronograph.

Vekt
Ca. 150 gram.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 40 mm
Tykkelse 13 mm
Lenketype Rustfritt stål - ledd m/pin
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 20 atm (snorkling)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Hvit
Varenummer 9212
EAN 8713208152618
Kjønn Dame, Herre
Omtale

Invicta Speedway Professional Chronograph - 9212 er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

  Laster inn...