Arne Jacobsen

Arne Jacobsen klokker

Arne Jacobsen, som levde fra 1902-1971, var utvilsomt den personen som satte dansk design på verdenskartet. I tillegg til de fantastiske bygningene og møblene designet av Arne Jacobsen, er han også mannen bak noen av de vakreste danske klokkedesignene noensinne. Hans klokkedesign hentet vanligvis inspirasjon fra arkitektoniske verk, som deretter ble overført på armbåndsklokkene. Sammen med arkitekten Erik Møller tegnet Arne Jacobsen Aarhus rådhus, som ble innviet i 1942. Opprinnelig ble rådhuset designet uten et klokketårn eller tårnklokker, ettersom Jacobsen var veldig streng på at hans design skulle være funksjonelle og derfor mente at et klokketårn eller tårnklokker ikke var nødvendige for funksjonaliteten av et rådhus. Klokketårnet og tårnklokkene ble dog allikevel lagt til i designet for Aarhus Rådhus innvielse, grunnet ønske fra den omkringliggende befolkningen. Designtillegget resulterte faktisk i at Jacobsen fikk inspirasjon til å designe en armbåndsklokke, Roman, i stil med den berømte rådhusklokken ved samme navn i Aaarhus. Arne Jacobsens fokus på funksjonalitet skinner tydelig gjennom i klokkene og er også en av grunnene til hvorfor klokkene fra Arne Jacobsen til dagen i dag bærer preg av et tidløst minimalistisk design som aldri går av moten.

Klokkene fra Arne Jacobsen fås både til menn og kvinner. De fås i forskellige design med mulighet for både nettkjede eller lærreim. I tillegg er klokkene fra Arne Jacobsen tilgjengelige i forskjellige størrelser for å matche ethvert håndledd, så du kan være sikker på å finne et design som passer deg!

Klokkegiganten.no er utnevnt som en offisiell og autorisert forhandler av Arne Jacobsen klokker, som betyr, at du kan være sikker på at klokkene er ekte. Du får også en offisiell garanti fra Arne Jacobsen. Alle klokkene er nyproduserte og de kommer direkte fra produsenten selv.

Bruk stigende rekkefølge

4 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

4 vare(r)

  Laster inn...