Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Mens

Arne Jacobsen levde fra 1902-1971. På denne tiden var han utvilsomt en av de danske designerne som satte dansk design på verdenskartet. Utover de mange bygninger, møbler og annet som Arne Jacobsen har designet, er han også designer bak noen av de flotteste danske klokkene. Klokken design er typisk fra andre oppgaver, som har blitt overført til armbåndsur. Roman klokkene fra Arne Jacobsen stammer for eksempel fra Aarhus Rådhus, som ble innviet i 1942. Arne Jacobsen hadde en filosofi om at design skulle være funksjonelt, hvilket skinner tydelig igjennom i hans klokker. Dette er også tilfellet i det tidløse minimalitiske designet, som aldri går av moten. 

Klokkene fra Arne Jacobsen finnes både til menn  og kvinner. De er desigent med både meshlenke og lærrem. Forskjellige størrelser er å finne, så du kan være sikker på at Arne Jacobsen har etterlatt et design som passer til alle. 

Klokkegiganten.no er utnevnt som offisiell forhandler av Arne Jacobsen. Dette betyr at du er garantert en ekte klokke, samt offisiell garanti. Alle klokkene er nyprodusert, og kommer direkte fra produsenten selv. 

Bruk stigende rekkefølge

9 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

9 vare(r)

  Laster inn...