Bulova

Bulova klokker - Offisiell forhandler av Bulova klokker

Bulova ble etablert i 1875 av Joseph Bulova, og er i dag et av de mest tradisjonsrike merkene som vi har i vår nettbutikk. Bulova har i alle år stått for ekstraordinær kvalitet og spennende nyskapelser.

Seneste bevis på deres innovative kreativitet er det unike Ultra High Frequency urverket (UHF), som er verdens mest presise kvarts urverk, og som i motsetning til andre kvarts ur, har en glidende sekundviser. I videoen under kan du se en presentasjon av den banebrytende teknologien. 

Utover teknologisk innovasjon og klassisk elegant design, har Bulova en lang tradisjon for å benytte håndsatte diamanter i primært deres dameklokker. Denne tradisjonen blir ivaretatt den dag i dag, og du kan finne de flotte diamantene i mange av armbåndsurene fra damekolleksjonen. Kort sagt er Bulova for feinschmeckere som ønsker ekstraordinær kvalitet og en historisk sjel. 

Klokkegiganten.no er utnevnt som autorisert forhandler av Bulova klokker. Dermed er du garantert at din kjøpte Bulova klokke er ekte og nyprodusert, og at ditt Bulova garantibevis er gyldig (Offisiell Bulova service krever stemplet garantibevi fra autorisert forhandler). 

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 72

Side:
  1. 1
  2. 2

Verdens første buede kronograf

Bulova har siden oppstart stått for teknologiske fremskritt innenfor klokkebransjen. For få år siden lanserte Bulova et kurvet armbåndsur, som i sitt design svøper seg perfekt rundt et håndledd. Kolleksjonen kalles passende nok Bulova Curv kolleksjonen, og består i dag av mange forskjellige varianter til både kvinner og menn. 

Se vårt aktuelle utvalg av Bulova Curv klokker ved å klikke her, eller nyt denne flotte videoen under for å se mer. 

Rubaiyat- eksklusive Bulova klokker til kvinner 

I 1917 lanserte Bulova sitt første armbåndsur til kvinner. Navnet på klokken ble Rubaiyat. Nå mer enn 100 år senere har Bulova lansert en elegant kolleksjon av eksklusive dameklokker under samme navn. Klokkene i Rubaiyat kolleksjonen har alle håndsatte diamanter i deres design, og på baksiden er det inngravert Gudinnen av Tid. På toppen av urkassen er en flott Cabochon sten plassert på kronen. 

Du kan se den flotte Rubaiyat presentasjonsvideo under, eller klikke her for å se vårt aktuelle utvalg av Bulova Rubaiyat dameklokker

Bruk stigende rekkefølge

1-48 of 72

Side:
  1. 1
  2. 2
  Laster inn...