Bulova

Precisionist

Bulova ble etablert i 1875 av Joseph Bulova, og er i dag et av de mest tradisjonsrike merkene som vi har i vår nettbutikk. Bulova har i alle år stått for ekstraordinær kvalitet og spennende nyskapelser.

Seneste bevis på deres innovative kreativitet er det unike Ultra High Frequency urverket (UHF), som er verdens mest presise kvarts urverk, og som i motsetning til andre kvarts ur, har en glidende sekundviser. I videoen under kan du se en presentasjon av den banebrytende teknologien. 

Utover teknologisk innovasjon og klassisk elegant design, har Bulova en lang tradisjon for å benytte håndsatte diamanter i primært deres dameklokker. Denne tradisjonen blir ivaretatt den dag i dag, og du kan finne de flotte diamantene i mange av armbåndsurene fra damekolleksjonen. Kort sagt er Bulova for feinschmeckere som ønsker ekstraordinær kvalitet og en historisk sjel. 

Klokkegiganten.no er utnevnt som autorisert forhandler av Bulova klokker. Dermed er du garantert at din kjøpte Bulova klokke er ekte og nyprodusert, og at ditt Bulova garantibevis er gyldig (Offisiell Bulova service krever stemplet garantibevi fra autorisert forhandler). 

Det finnes ingen produkter som samsvarer med utvalget.

  Laster inn...