G-Shock

Casio G-Shock

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Merke
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 198

Angi stigende retning
Casio AWG-M100A-1AER
Casio AWG-M100A-1AER
Før pris kr 1 995
Se mer
Casio G-Shock GAW-100B-1AER
Casio G-Shock GAW-100B-1AER
Før pris kr 1 995
Se mer
Et helt utrolig design til en helt utrolig mann - Casio G-Shock GST-B100-1AER
Casio G-Shock GST-B100-1AER
Før pris kr 4 595
Se mer
Casio G-Shock GA-2000-1A9ER
Casio G-Shock GA-2000-1A9ER
Før pris kr 1 995
Se mer
Side
per side

Casio g-shock er kjent for å være den mest hardføre, digitale og analog-digitale klokka i hele klokke-bransjen. G-shock klokka ble til gjennom drømmen om å skape den fullstendig “uknuselige klokken”. I 1983 ble den første ferdige G-shock klokken lansert, designet av Casio klokkeingeniøren Kikuo Ibe, og ble klokken som brøt omdømmet om at en klokke var like skjør som tradisjonelle smykker. Ibe’s G-shock klokkens sammenslåtte design med funksjon, skapte dermed en helt unik klokke, som rystet standarden på det som så langt var antatt mulig i klokkebransjen.

Ibe’s idé om “den uknuselige klokken”, kom da en lommeklokke, som Ibe hadde arvet fra sin far, gikk i stykker. Han var så hjerteknust over hendelsen, at han satte for seg å designe en uknuselig klokke, basert på hva han senere kalte for trippel 10 filosofien. Med filosofien mente han, at klokken skulle være vanntett ned til 10 bar, ha en batterilevetid på minimum 10 år, og viktigst, at den skulle være i stand til å overleve et fall på 10 meter, slik at ingen andre med en G-shock klokke, kunne miste klokken, som han hadde mistet lommeklokken til faren.

Vi er en offisiell Casio G-Shock forhandler. Er du på utkikk etter en spesifikk G-Shock klokke, som du ikke ser under, kan du kontakte oss, og vi kan skaffe den på noen få dager. Alle G-Shock modeller er tilgjengelige. 3 års offisiell Casio Premium garanti medfølger.

 

Aldri gi opp

Det tok årevis før Kikuo Ibe kunne presentere et successfullt design til “den uknuselige klokken”. Ibes attitude om å aldri gi opp var det som drev han til å lykkes. Dette ligger derfor til grunn for hele filosofien bak G-shock som et merke. Denne filosofien, er også grunnen til at merket fortsetter med å flytte grensene for hva en klokke kan, med ledende innovasjon og fremtidsrettende teknologiske fremskritt. I dag er G-shock klokker utstyrt med solcelle energi, GPS, Bluetooth teknologi, radiostyrt kontroll og mye mer. Derfor står G-shock klokken frem, ikke bare for sitt hardføre design, men også for sine tekniske ferdigheter: fra miljøvennlig solcelleteknologi og Bluetooth, til GPS og radio teknologi - du kan alltid regne med, at G-shock klokken din inneholder den beste og mest presise teknologien mulig. 

Presis tid hvor enn du befinner deg i verden

Takket være den innovative GPS Hybrid teknologien, som er en kombinasjon av en energieffektiv GPS og radio teknologi med høy yteevne, blir tiden justert av to kraftige systemer, som hjelper hverandre med å gi den helt presise tiden stort sett hvor enn du befinner deg i verden. G-shock klokken mottar nemlig automatisk, hvor det er mulig, radiosignaler fra de respektive regionene i verden, og viser dermed riktig tid med presis nøyaktighet i Europa, Nord-Amerika, Japan og fjerne steder i Canada, Sentral-Amerika og Kina. Hvor enn disse signalene ikke kan hentes, bruker klokken GPS signaler fra rommet. Klokken kan i tillegg, naturligvis, også bli stilt manuelt etter eget ønske, ved å bruke begge systemer. 

 

“Absolute Toughness”

G-shock klokken ble utviklet på en tid hvor klokken fortsatt var ansett for å være et skjørt smykke. Casio ingeniøren, Ibe, som drømte om å designe “den uknuselige klokken”, ble katalysatoren for en ny epoke i klokke-verden. Etter å allerede ha forsøkt en gang i 1974, med sine første digitale armbåndsklokker, fikk Casio en viktig og enda mer banebrytende innvirkning på klokke-markedet siden 1980-årene, med den uknuselige G-shock klokken. Den første G-shock klokken, DW500 modellen, kom på markedet i 1983. Modellen ble begynnelsen til en enorm suksesshistorie, da Casio med sine G-shock modeller, ble den internasjonale favoritten blant den urbane ungdommen. Den støtsikre G-shock klokken, ble raskt et verdenskjent symbol på robusthet, innovasjon og multifunksjonalitet. Endelig kunne klokke-entusiaster beholde klokken deres på mens de skateboarda og syklet på deres BMX’er. Det var nemlig ikke et problem for den støtsikre klokken å klare fall og støt. Uansett om G-shock klokken brukes til hverdagen, til sport eller brukes under ekstreme utendørs forhold, har G-shock klokken vært den perfekte, mest pålitelige følgesvennen til enhver situasjon i snart over 35 år. G-shock klokken bæres nemlig av mennesker, som flytter grenser for hva der er mulig. 

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår