Casio

Retro

Casio er et av verdens mest kjente klokkemerker. Det er også en meget god grunn til deres sterke merkevare. Casio har produsert noen av verdens mest nøyaktige og mest avanserte armbåndsur i mange tiår. Det de er spesielt kjent for er at de til stadighet viser sterk innovasjon når det kommer til segmentet digitale klokker. De står bak de fleste kjente retro modellene, men også en rekke andre serier, som G-Shock og Protrek. Serier som Wave Cepter og Edifice er også produkter tilhørende Casios enorme digitale produktsortiment.

Casio har en historie som stammer helt tilbake fra 1946, men den gangen på helt andre forretningsområder. Virksomheten utviklet seg og i 1957 startet den virksomheten Casio er mest kjent for i dag. Det var i første omgang utviklingen av kalkulatoren, som var deres fokuserte produkt. Tadao Kashio, grunnleggeren av Casio, er oppfinneren bak verdens første elektroniske kalkulator. Den viste seg å være mer mobil, og mer eller mindre slik vi kjenner den i dag – om man da ikke benytter mobilens kalkulator. Det var først på 1980-tallet selskapet virkelig ble kjent, og i tillegg til elektroniske musikkinstrumenter og andre elektroniske produkter til hus og hjem, kom armbåndsurene fra Casio på markedet.

Offisiell forhandler av Casio klokker

Det er en stor glede for oss å være autorisert som offisiell Casio Premium forhandler. Dette innebærer at våre Casio kunder mottar et Casio gullkort vedlagt i forsendelsen. Et gullkort gir automatisk 3 års garanti på alle nye Casio klokker. Ingen andre forhandlere i Norge tilbyr bedre betingelser enn dette!

Utvidet garanti på Casio klokker levert av klokkegiganten.no

Mange av våre konkurrenter er ikke tilknyttet Casio. De tilbyr importerte Casio klokker utenom de offisielle kanalene. Dersom du ønsker å forsikre deg om ekthetsbevis for din Casio klokke, brukerhåndbok, offisiell Casio service og utvidet 3 års garantibevis, skal du handle din Casio klokke gjennom klokkegiganten.no. Vi har et bredt utvalg av Casio klokker på lager, så bruk gjerne de ulike sorteringsboksene i menyen for å enklere få opp en presentasjon av produkter helt i henhold til dine ønsker og behov. Vi tilbyr kun 100 % ekte Casio klokker, som alle er velkjent for sin ekstreme kvalitet. Alle Casio klokkene leveres med ekthetsbevis og utvidet service.

Viktig! Vi hjelper kun med service for kunder som har kjøpt Casio klokker gjennom autoriserte forhandlere. Vi forholder oss ikke til kunder, hverken med service eller reparasjon, som har kjøpt Casio klokker gjennom uautoriserte forhandlere. 

Klokkegiganten.no er premium Casio forhandler og vi utvider din reklamasjonsrett fra den normale 2 år, til 3 år! Dette er helt gratis for deg når du kjøper din Casio klokke hos oss, og det medfølger et Casio Gullkort som bekrefter dette.

Bruk stigende rekkefølge

19 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

19 vare(r)

  Laster inn...