Vintage

Casio Retro Klokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

27 Produkter

Angi stigende retning

Vintage Tid

Stil kan uttrykkes på mange måter. Med Casio Retro klokker, har du et helt spesielt utvalg av vintage style klokker å bli inspirert av. Velg mellom den klassiske firkantede klokkekassen eller den lille avrunde klokkekassen - uansett hvilken du velger, har alle de ikoniske klokkene i Retro serien de velkjente varme gull tonene, den kaldte rustfrie stål overflaten eller den sterke og dominerende matte svarte fargen, som perfekt kan matches til enhvert outfit.

Opplev flere klokker fra Casio i velkjente og klassiske design, i vårt Casio Classic kategori.

Casio Vintage A168WA-8AYES
Casio Vintage A168WA-8AYES
Vår pris kr 599 Før pris kr 799
Se mer
per side

Casio har i tiår produsert fantastiske klokker til både menn og kvinner i høy kvalitet over hele verden. Enkelte modeller har faktisk oppnådd såpass stor popularitet, at de enten har blitt gjenskapt, eller fullstendig har overlevd tiårs skiftende motetrender. Disse unike modellene, har Casio skapt en hel kollesjon ut fra, kalt Casio Retro. Med en Casio Retro klokke, er du dermed sikker på å få en klokke som aldri går av moten, og som kan kombineres med enhvert look.

Hos Klokkegiganten.no er vi utnevnt som en autorisert forhandler av Casio armbåndsklokker. Dette betyr at du kan være 100% sikker på å få en 100% autentisk Casio klokke med tilhørende manual, samt landsdekkende garanti og den offisielle Casio service når du kjøper din Casio klokke hos oss.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår