Casio

Casio Retro Klokker

Casio har i tiår produsert fantastiske klokker til både menn og kvinner i høy kvalitet over hele verden. Enkelte modeller har faktisk oppnådd såpass stor popularitet, at de enten har blitt gjenskapt, eller fullstendig har overlevd tiårs skiftende motetrender. Disse unike modellene, har Casio skapt en hel kollesjon ut fra, kalt Casio Retro. Med en Casio Retro klokke, er du dermed sikker på å få en klokke som aldri går av moten, og som kan kombineres med enhvert look.

Hos Klokkegiganten.no er vi utnevnt som en autorisert forhandler av Casio armbåndsklokker. Dette betyr at du kan være 100% sikker på å få en 100% autentisk Casio klokke med tilhørende manual, samt landsdekkende garanti og den offisielle Casio service når du kjøper din Casio klokke hos oss.

Bruk stigende rekkefølge

17 vare(r)

Vintage Tid

Stil kan uttrykkes på mange måter. Med Casio Retro klokker, har du et helt spesielt utvalg av vintage style klokker å bli inspirert av. Velg mellom den klassiske firkantede klokkekassen eller den lille avrunde klokkekassen - uansett hvilken du velger, har alle de ikoniske klokkene i Retro serien de velkjente varme gull tonene, den kaldte rustfrie stål overflaten eller den sterke og dominerende matte svarte fargen, som perfekt kan matches til enhvert outfit.

Opplev flere klokker fra Casio i velkjente og klassiske design, i vårt Casio Classic kategori.

Bruk stigende rekkefølge

17 vare(r)

  Laster inn...