Tour de France

Filosofien bak Festina er at alle ting tar sin tid. Med en slik filosofi ved hjertet, sørger Festina alltid for å ta seg nøyaktig den tiden den trenger, for å skape kolleksjoner, som gir plass til å nyte hele designprosessen. Ved å sette pris på tiden det tar, tillater samtidig merket seg å legge kjærlighet og lidenskap i alt arbeidet forbundet med en kolleksjon - Universelle verdier, som markerer timene for et internasjonalt annerkjent merke.

Ekstraordinær Eleganse møter Funksjonalitet

Med mer enn en 100 år erfaring innenfor klokke-bransjen og den nyeste teknologien, har Festina gjennom sine design klart å frigjøre følelser hos klokke-elskere og gjøre sine kolleksjoner til globale mote-trender. På samme måte har Festina sementert sin posisjon, som et merke synonymt med eleganse og funksjonalitet, noe som mest tydelig ses i merkets fantastiske design til både menn og kvinner.

Hos Klokkegiganten.no er vi utnevnt som en autorisert internett forhandler av Festina klokker. Dette betyr at alle Festina klokker hos oss er nyproduserte og kvalitetstestet  ved kjøp. Alle Festina klokker leveres derved i en flott Festina gaveeske og inkluderer naturligvis det offisielle service garantibeviset. 

Det finnes ingen produkter som samsvarer med utvalget.

  Laster inn...