Jaguar

Jaguar klokker

I 1938 ble klokke merket Jaguar, med tilknytning til de verdenskjente bilene, skapt i Sveits. Siden begynnelsen har merke vært kjent for deres nøye håndverk. Klokkene til Jaguar er inspirert av dyret, som symboliserer eleganse og makt. Jaguar klokkene blev i 1989 en del av Festina Group, som har forsterket den gode kvaliteten som allerede var tilstede. Alle merkene til Festina Group blir produsert på deres egene fabrikker. Og alle Jaguar klokkene har Swiss Made stemplet, som betyr at de er produsert på Festinas egne fabrikker i Sveits.

Jaguar er merke for dem som virkelig bryr seg om hva man har på armen. Eieren av en Jaguar klokke er en person som setter kvalitet høyt, og er en som verdsetter ekslusiviteten til det å bære en Jaguar klokke. Lidenskap for presision og stor oppmerksomhet til de minste detaljer er en viktig del av Jaguar sin identitet. Noe man virkelig kan se på deres modeller. Produksjonen av klokkene har strenge standarder, som Swiss Made selvfølgelig står for, og gjennom kombinasjonen av teknisk innovasjon og det unike design blir Jaguar klokkene skapt med stor lidenskap.

Når du kjøper en Jaguar klokke hos Klokkegiganten handler du hos en offisiell forhandler av Jaguar klokker. Du kan derfor være sikker på alle klokkene er ekte, og du får den offisielle garanti, som Jaguar selv tilbyr. Hvis det skulle skje noe med din klokke, blir den da også kun behandlet av Jaguars sine offisielle samarbeidspartnere, så din klokke får den service den fortjener. Hvis du har noen spørsmål angående Jaguar eller trenger hjelp med valg av klokke, er du altid velkommen til at kontakte vår kundeservice her.

Bruk stigende rekkefølge

27 vare(r)

Få et unikt innblikk i produksjonen av Jaguar klokkene

Videoen under gir et kort, men unik innblikk i hvordan Jaguar produserer klokkene på deres Sveitsiske fabrik, som er den del av Festina Gruppen.

Bruk stigende rekkefølge

27 vare(r)

  Laster inn...