Jaguar

Jaguar klokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

14 Produkter

Angi stigende retning
Jaguar Special Edition J853/1
Jaguar Special Edition J853/1
Vår pris kr 12 299 Før pris kr 12 399
Se mer
Majestetisk design - Jaguar Chronograph J862/1
Majestetisk design - Jaguar Chronograph J862/1
Vår pris kr 7 199 Før pris kr 7 799
Se mer
Rykte som ikke kan måles mot noen andre - Jaguar Professional Diver J863/C
Jaguar Professional Diver J863/C
Vår pris kr 6 099 Før pris kr 6 199
Se mer
En opplevelse med - Jaguar Chronograph J864/2
En opplevelse med - Jaguar Chronograph J864/2
Vår pris kr 7 399 Før pris kr 7 799
Se mer
Jaguar Chronograph J862/3
Jaguar Chronograph J862/3
Vår pris kr 5 799 Før pris kr 6 999
Se mer

Få et unikt innblikk i produktsjonen av Jaguar Klokker

Festina Group er et av de få klokke-selskapene i verden, som selv står for alle stadiene av produksjonen av deres egne klokker, inkludert Jaguar og Festina. Dette betyr at det er Festina Group selv som styrer hele produksjonen, og dermed kan sikre den høye kvaliteten deres klokker står for. Flere steder i produksjonen blir klokkene kvalitetssikret, noe som ikke ville vært mulig dersom en annen fremmed fabrikk ble brukt til å masseprodusere klokkene. Det er nemlig utrolig viktig for Festina Group å sørge for at klokkene, spesielt Jaguar, lever opp til den høye standarden som merket står for. Dette gjelder både håndverket, samt kvaliteten på materialene merket bruker for å produsere klokkene. Med røtter i det sveitsiske håndverket, søker Jaguar alltid etter nye metoder og teknologier for å gjøre klokkene sine enda bedre. Dette gjelder både produksjonsmetoder, samt design og valg av materialer. Jaguar er og ønsker å være banebrytende i klokkeverden og stadig innovere slik at den utvikler seg og skaper nye trender med klokkene sine.

Dette kulmineres i Jaguars store tradisjon med å utgi spesialutgaver, som har et unikt design, som utstråler og som kan litt ekstra. Inhouse produksjonen gir mulighet til å produsere disse modellene, som blir laget i et mindre antall, og de må sies å være svært unike. Disse spesielle utgivelsene er typiske klokker man ser ikke i det vanlige bybildet. Man får virkelig en klokke som skiller seg ut fra mengden i den høyeste kvalitet. Disse modellene i kombinasjon med deres standard modeller, som også har en enestående kvalitet kombinert med et mere klassisk, men fortsatt modig, design må anses å være ekremt unike. 

Videoen under gir et kort, men unikt, innblikk i hvordan Jaguar klokkene blir produsert på den sveitsiske fabrikken som er en del av Festina Groups store nettverk.

Klare mål, klare struktur og et klart tankegang - Jaguar Executive Diver J877/2 Klare mål, klare struktur og et klart tankegang - Jaguar Executive Diver J877/2
Jaguar Executive Diver J877/2
Vår pris kr 6 799 Før pris kr 6 999
Se mer
Jaguar Hybrid Diver J889/1
Jaguar Hybrid Diver J889/1
Vår pris kr 7 099 Før pris kr 7 799
Se mer
Jaguar Hybrid Diver J888/2
Jaguar Hybrid Diver J888/2
Før pris kr 6 999
Se mer
Jaguar Special Edition Automatic J814/1
Jaguar Special Edition Automatic J814/1
Vår pris kr 17 599 Før pris kr 20 099
Se mer
Jaguar Executive Diver J863/D
Jaguar Executive Diver J863/D
Vår pris kr 5 499 Før pris kr 5 799
Se mer
per side

I 1938 ble klokkemerket Jaguar grunnlagt, uten noen tilknytning til de verdenskjente bilene. Den sveitsiske urmakeren Peter Haas var mannen bak Jaguar Watches. Haas brøt med tradisjonen om å navngi klokkemerket sitt etter sitt eget navn, og dermed skapte et merke som er mer vanlig i dag. Siden begynnelsen har merket vært kjent for sitt unike håndverk. Klokkene fra Jaguar er inspirert av dyret som symboliserer eleganse og makt. Jaguar klokkene ble i 1989 en del av Festina Group, som bare gjorde den allerede fremragende kvaliteten enda bedre, ettersom alle klokkene fra alle merker i Festina Group er produsert i egen regi, altså av Festina selv. Alle Jaguar-klokkene er stemplet Swiss Made og produsert på Festinas egne fabrikker i Sveits.

Jaguar er merket for dem som er meget opptatt av hva de har sittende på håndleddet. Eieren av en Jaguar klokke går opp i den kvaliteten klokken har, og det er eierne som søker den skarpeste kvaliteten og eksklusiviteten i klokker. Jaguars lidenskap for presisjon til de minste detaljene er en del av Jaguars identitet, som kommer til uttrykk i klokkene. Hele produksjonen av klokkene er basert på de strenge standardene som Swiss Made klokker står for, og gjennom kombinasjonen av teknisk innovasjon og det unike designet skapes Jaguar klokkene.

Når du kjøper en Jaguar klokke hos Klokkegiganten.no kjøper du hos en trygg forhandler av Jaguar klokker. Du kan derfor være sikker på at alle klokkene er ekte, og at du får med deg den offisielle garantien som Jaguar selv tilbyr. Hvis det er noe galt med klokken din, vil du også bli behandlet av Jaguars egne samarbeidspartnere, slik at klokken din får den perfekte servicen. Skulle du ha noen spørsmål angående dette eller angående valg av klokke, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår