Paul Hewitt

Paul Hewitt Klokker

Paul Edward Hewitt arbeidet som skredder i et lite forsted til London i starten av det 20. århundret. Han immigrerte til Oldenburg i det nordlge Tyskland etter at han ble forelsket i en ung kvinne fra Tyskland. Her åpnet han en herretøy butik, hvor han skapte klær med den perfekte kombinasjon av britisk gentleman stil og den nordt-yske sans for kvalitet. Over 100 år etter skapte hans oldesønn så urmerke inspirert av sin oldefar Paul Hewitt. Hele identiteten omkring merket er inspireret av skredderen fra starten av 1900-tallet, og hans tilgang til sitt fag.

Paul Hewitts visjon er å skape minimalistiske armbåndsure med utgangspunkt i den nord-tyske essens. Gjennom design og produksjon blir tradisjon, konsekvens og det orginale håndverk reflekteret i klokkene fra Paul Hewitt.

Klokkegiganten.no er utvalgt offisiell forhandler af klokker fra Paul Hewitt. Du kan derfor være sikker på at du får den beste service, og skulle der være noen problemer med dit ur. Alle klokkene er kjøpt direkte gjennom de Paul Hewitt sine offisielle kanaler, så du er sikker på å få et ekte produkt. Skulle du ha noen spørsmål, er du mer enn velkommen til at kontakte vår kundeservicer her.

Bruk stigende rekkefølge

23 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

23 vare(r)

  Laster inn...