Fibex Titanium

Poco Loco Nikkelfrie Barneklokker

Barneklokkene fra Poco Loco er våre anbefalte barneklokker. Det er det flere årsaker til.

Vanntette barneklokker
Klokkene er vanntett ned til 10 ATM, som betyr at de er testet ned til 100 meters dybde. Det betyr ikke at klokkene kan være med ned 100m under havet, da trykket på 10 bar tilsvarer 100 meter under vann, men helt uten noe bevegelse. I praksis betyr det at barn fint kan svømme med klokken, og det helt fint kan være med i dusjen eller i badekaret også.

100 prosent nikkelfrie!
I alt rustfritt stål er det ofte en veldig liten mengde nikkel. Selvom alle våre klokker selvfølgelig er innenfor EUs grenseverdier, så vil det veldig ofte være spor av nikkel i rustfritt stål. Det er ikke tilfeldet med Poco Loco barneklokkene, da de er 100% laget av titanium. Titanium er et vesentlig dyrere materiale, men for Poco Loco klokkene til barn er det absolutt verdt det. Da man 100% er garantert at det ikke er noe nikkel i titanium. Både spennen, baksiden av klokken og klokkens kasse er laget i titanium, og er derfor 100% nikkelfritt. Du kan derfor med god samvittighet kjøpe en titaniumklokke til dit barn, uten å skulle bekymre deg for at de får noe utslag på nikkel.

Lekker silikonerem
Poco Loco klokken har alle en en lekker sililonerem, som er slitsterk og behagelig for barnet å ha på armen. Remmene tåler derfor vann godt, og de er veldig enkle å rengjøre skulle de bli skitten i lek eller på grunn av noe annet.

Designet
De forskjellige modellene representerer et minimalistisk design med minutt og timeviser, som passer til alle barn som gjerne vil lære tiden også. De forskellige fargene gjør at vi håper alle kan finne et de liker, om det er barnet selv som velger klokke, eller foreldrene som kjøper en barneklokke i gave til sine barn.

Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Poco Loco barneklokker, hvilket betyr at trygt og sikkert kan kjøpe din Poco Loco barneklokke hos oss. Hvis du har noen spørsmål, er du mere enn velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Bruk stigende rekkefølge

2 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

2 vare(r)

  Laster inn...