Seiko Presage

Seiko Presage Klokker

Seiko Presage er en del av det kjente merket Seiko og tilhører deres “dress” linje. Presage-linjen er en lekker og elegant linje, med klassiske design som passer perfekt både til hverdagen, samt formelle og professionelle miljøer. Presage-linjen kombinerer japansk estetikk med tradisjonelt klokke-håndverk, samt Seikos berømte ekspertise innen mekanikkverk, noe som resulterer i en original samling av vakre klokker av høy kvalitet og langvarig ytelse.

Under Presage linjen ligger Presage Basic og Prestige. Presage Basic klokkene er, som navnet indikerer, en linje av elegante klokker i enkel design, perfekt til enhver look og anledning. Seiko Prestige linjen stråler av luksus og glamour, og er perfekt til deg som ønsker en klokke av høy kvalitet, med stilig design som fanger blikket. Seiko lanserer med jevne mellomrom nye modeller til Presage linjen, alle med hver deres unike design, men med samme fokus på høy kvalitet og eleganse. For hver ny lansering av Presage modeller, tar merket inspirasjon fra ekte steder og fenomener, som matcher linjens fokus på utsøkt eleganse og luksus.

Laster inn...

KLIKK HER FOR Å SE ALLE SEIKO PRESAGE KLOKKER

Vi er blitt utvalgt som Global Brand forhandler av Seiko i vår datter butikk Watchia. Det betyr at vi har måtte flytte salget av Seiko Presage klokker over til Watchia.com.

Alle varer er selvfølgelig inkludert norsk moms og det kommer ingenting ekstra å betale når du handler på Watchia.com

Så klikk her for å se hele det store utvalg av Seiko klokker hos Watchia.

Og hvis du har noen spørsmål, er du som alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Seiko Presage

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!