Seiko Presage

Seiko Presage Klokker

Seiko Presage er en del av det kjente merket Seiko og tilhører deres “dress” linje. Presage-linjen er en lekker og elegant linje, med klassiske design som passer perfekt både til hverdagen, samt formelle og professionelle miljøer. Presage-linjen kombinerer japansk estetikk med tradisjonelt klokke-håndverk, samt Seikos berømte ekspertise innen mekanikkverk, noe som resulterer i en original samling av vakre klokker av høy kvalitet og langvarig ytelse.

Under Presage linjen ligger Presage Basic og Prestige. Presage Basic klokkene er, som navnet indikerer, en linje av elegante klokker i enkel design, perfekt til enhver look og anledning. Seiko Prestige linjen stråler av luksus og glamour, og er perfekt til deg som ønsker en klokke av høy kvalitet, med stilig design som fanger blikket. Seiko lanserer med jevne mellomrom nye modeller til Presage linjen, alle med hver deres unike design, men med samme fokus på høy kvalitet og eleganse. For hver ny lansering av Presage modeller, tar merket inspirasjon fra ekte steder og fenomener, som matcher linjens fokus på utsøkt eleganse og luksus.

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Glass
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

19 Produkter

per side
Angi stigende retning
Mest populære den siste uken:

Seiko Presage Cocktail - Inspirert av cocktailbarens Glamour

Seiko Presage Cocktail, er en klokke-serie til kvinner, inspirert av cocktailbarens glamour. Klokkenes skiver er laget i høykvalitetsmaterialer, med kunstneriske mønstre og kurvede visere, som strekker seg elegant ut mot skivens indekser. Hver klokke i Cocktail linjen kommer i mange i vakre farver, inspirert av forskellige klassiske vinbaserte cocktailer. Seiko Cocktail linjen er til kvinner, som ønsker en vakker klokke på håndleddet, med en rekke glamourøse farger og reflekterende krystaller med klassiske konturer.

16 utvalgte nyheter i denne kategorien:

Seiko Presage - Inspirert av de vakre japanske hagene

Denne Seiko Presage kolleksjonen har en vakker klokkeskive, inspirert av de vakre japanske hagene. Den japanske hagen er et meget velkjent og beundret element i den japanske kulturen, som tydeligst vises gjennom klokkene fra kolleksjonen. På klokkeskiven ser man vakre inngraverte inntrykk, som symboliserer dybden og teksturen av en Karesansui eller Zen hage, hvor grus fredelig med en rake blir forvandlet til vakre bølgete mønstre, som blir sett i bølger og krusningen på vannoverflaten. Mønsteret på skiven er presset dypt ned i klokkeskiven, som gir en dramatisk effekt av skygger, akkurat som i en Karensansui-hage. Den unike skiven er ikke bare vakker, den minimalistiske designestetikken, som også ses i japanske hager, gir det hvilende øye et rolig element å fokusere på som samsvarer med den japanske hagens intensjon.

 

19 Produkter

per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!