Seiko

Seiko Presage Klokker

Seiko Presage er en del av det kjente merket Seiko og tilhører deres “dress” linje. Presage-linjen er en lekker og elegant linje, med klassiske design som passer perfekt både til hverdagen, samt formelle og professionelle miljøer. Presage-linjen kombinerer japansk estetikk med tradisjonelt klokke-håndverk, samt Seikos berømte ekspertise innen mekanikkverk, noe som resulterer i en original samling av vakre klokker av høy kvalitet og langvarig ytelse.

Under Presage linjen ligger Presage Basic og Prestige. Presage Basic klokkene er, som navnet indikerer, en linje av elegante klokker i enkel design, perfekt til enhver look og anledning. Seiko Prestige linjen stråler av luksus og glamour, og er perfekt til deg som ønsker en klokke av høy kvalitet, med stilig design som fanger blikket. Seiko lanserer med jevne mellomrom nye modeller til Presage linjen, alle med hver deres unike design, men med samme fokus på høy kvalitet og eleganse. For hver ny lansering av Presage modeller, tar merket inspirasjon fra ekte steder og fenomener, som matcher linjens fokus på utsøkt eleganse og luksus.

Bruk stigende rekkefølge

22 vare(r)

Seiko Presage Cocktail - Inspirert av cocktailbarens Glamour

Seiko Presage Cocktail, er en klokke-serie til kvinner, inspirert av cocktailbarens glamour. Klokkenes skiver er laget i høykvalitetsmaterialer, med kunstneriske mønstre og kurvede visere, som strekker seg elegant ut mot skivens indekser. Hver klokke i Cocktail linjen kommer i mange i vakre farver, inspirert av forskellige klassiske vinbaserte cocktailer. Seiko Cocktail linjen er til kvinner, som ønsker en vakker klokke på håndleddet, med en rekke glamourøse farger og reflekterende krystaller med klassiske konturer.

Bruk stigende rekkefølge

22 vare(r)

  Laster inn...