Seiko

Seiko Klokker

Seiko Herreklokker & Dameklokker hos Klokkegiganten.no

“Alltid et skritt foran alle de andre”, er Seikos visjon og med god grunn! - Seiko har nemlig en lang og rik historie bak seg, innenfor klokkedesign og teknologi, som er helt uten like. Med et naturlig driv for å innovere, har Seiko gjennom årene tatt enorme kvantesprang innenfor klokkedesign og teknologi, noe som gjør at det i dag er et av verdens ledende og mest respekterte klokkemerker.

Under Seiko merket, er fem overordnede banebrytende serier: Astron, Prospex, Presage, Premier og Seiko 5 Sports. Hver er av disse seriene, har hver sin unike design og teknologi, som ekspertene bak merket har designet, og fortsetter å skyve grensene for. Med dette kan du velge uansett hvilken Seiko klokke du ønsker og være sikker på at du mottar en klokke du kan ha glede av for evig og til gode priser når du handler hos oss. Vi sender også super gode tilbud og kampanjer til de som mottar vårt nyhetsbrev

Fem unike serier: Astron - Prospex - Presage - Premier - Seiko 5 Sports


Seiko Astron er verdens første GPS solcelle klokke. Astron-serien er unik, ettersom seriens teknologi gjør det mulig å forbinde klokkene med verdens GPS nettverk, som igjen forbinder seg til din eksakte tidssone hvor enn du er i verden. Med sin banebrytende teknologi, kan Astron klokkene forbinde seg med GPS satellitter som er hele 20.000 km unna hvor vi står, noe som resulterer i at klokkene er ekstremt presise. I tillegg, absorberer klokkene fra Astron-serien alt den energien de har bruk for fra solenergi alene, - og du behøver derfor aldri å tenke på å skifte batteri igjen.

Seiko Prospex er skapt til å utfordre enhver grense med en vakker kolleksjon av klokker designet spesielt til sportselskere og eventyrere, uansett om de skal ut på eventyr med klokken i vann, på land eller i luften. Helt siden lanseringen av Japans første dykker-klokke i 1965, har Seikos innovative teknologi endret globale standard. Disse helt utrolige klokkene, designet for eventyr, har oppnådd en overveldende status og pålitelighet hos profesjonelle dykkere og eventyrere verden over.

Seiko Presage er en vakker og elegant kollejsjon karakterisert av et klassisk utseende. Presage-kolleksjonen kombinerer japansk designestetikk med tradisjonelt håndverk. Gjennom nettopp denne kolleksjonen kommer Seikos ekspertkunnskap innen mekanisk urmakeri virkelig til uttrykk. Kombinasjonen av denne ekspertkunnskapen implementert i klokkens indre del med den unike Japanske designestetikken, har resultert i en unik og original kolleksjon som utstråler japansk nåde, kvalitet og lang holdbarhet.

Seiko Premier kolleksjonen har fokus på raffinert eleganse i klassiske og formelle klokker til både menn og kvinner. Premier-serien inneholder både klassiske og moderne design elementer som til sammen med Seikos innovative teknologi, skaper en serie av klokker som er like så vakre som de er diskre.

Seiko 5 Sports kolleksjonen er skapt med sportsentusiasten i tankene. Kolleksjonen fokuserer på sportslige klokker av klassisk og elegant karakter og dermed skiller seg ut fra andre klokker i markedet. Klokkene er et uttrykk på Seikos ekspertkunnskap samt japansk designestetikk innenfor urmakeri. Klokken kan tas med på eventyr eller tas med på et business-møte på jobb. Uansett hvor du planlegger å ta den på, har Seiko sørget for at den imponerer hvem som helst hvor som helst.

Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av Seiko klokker. Dette betyr, at du med sikkerhet mottar en ekte, nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke når du handler hos oss. Alle klokkene blir levert i en offisiell Seiko eske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for offisiell Seiko service i Norge. Hvis du vil lese enda mere om Seiko sin historie, så anbefaler vi deres hjemmeside her.

 

Seiko dameklokker

Elegante klokker til den motebeviste kvinnen

Siden Seiko lanserte sin første armbåndsklokke i 1913, har de vært blant pionerene i utviklingen av klokker slik vi kjenner dem i dag. Seiko garanterer sublim kvalitet og deres dame klokker innkapsler både den feminine designen og presisjonen som kjennetegner en ekte Seiko-klokke. Seiko har klokker for kvinner som spenner vidt i stil. Så uansett om du har en klassisk stil eller er mer utadvendt og vågal, så har Seiko en klokke som matcher din personlige stil.

De største kolleksjonene innen kvinneklokker er Solar og Classic, som også er de mest populære og solgte klokkene vi har på Klokkegiganten. Seikos dameklokker er preget av å være veldig klare og elegante. De er også veldig dekorative med små finesser, som for eksempel blanding av metaller, marmorskiver og Swarovski steiner. Dameklokker er mindre i størrelse enn herreklokker, både når det gjelder urskive og klokkeremme, i og med at det er de som oftest er de mest ettertraktede.

Seiko herreklokker

Moderne klokker for din selvbevisste mann

Seiko lager hovedsakelig klokker for menn, ettersom menn i høyere grad foretrekker klokker som utfordrer tekniske produsenter som Seiko. I prinsippet har menn flere krav til sine klokker og dens funksjoner. Seiko leverer med sine mange forskjellige kolleksjoner opp til de mange varierende idealene som settes for herreklokker. Du kan absolutt finne en klokke som tilfredsstiller dine krav og behov blant vårt store utvalg av Seiko-klokker.

Noen av de mest populære Seiko-klokkene hos Klokkegiganten er fra serien Presage, , Seiko 5 Sports, Kinetic og Prospex. Klokkene er veldig forskjellige fra hverandre, både når det gjelder design og funksjonalitet. Seiko har både klokker for sportsmannen, den klassiske forretningsmannen og den som ganske enkelt liker tilbehør. Nedenfor har vi valgt ut fire av Seikos mest ikoniske serier og pionerer for det som gjør dem unike sammenlignet med andre merker.

Seiko 5 Sports

Detaljer

Astron

Detaljer

Seiko Prospex

Detaljer

Seiko Presage

Detaljer
Laster inn...