Seiko

Seiko Klokker

“Alltid et skritt foran alle de andre”, er Seikos visjon og med god grunn! - Seiko har nemlig en lang og rik historie bak seg, innenfor klokkedesign og teknologi, som er helt uten like. Med et naturlig driv for å innovere, har Seiko gjennom årene tatt enorme kvantesprang innenfor klokkedesign og teknologi, noe som gjør at det i dag er et av verdens ledende og mest respekterte klokkemerker.

Under Seiko merket, er fem overordnede banebrytende serier: Astron, Prospex, Presage, Premier og Seiko 5 Sports. Hver er av disse seriene, har hver sin unike design og teknologi, som ekspertene bak merket har designet, og fortsetter å skyve grensene for. Med dette kan du velge uansett hvilken Seiko klokke du ønsker og være sikker på at du mottar en klokke du kan ha glede av for evig og til gode priser når du handler hos oss. Vi sender også super gode tilbud og kampanjer til de som mottar vårt nyhetsbrev

Fem unike serier: Astron - Prospex - Presage - Premier - Seiko 5 Sports


Seiko Astron er verdens første GPS solare klokke. Astron-serien er unik, ettersom seriens teknologi gjør det mulig å forbinde klokkene med verdens GPS nettverk, som igjen forbinder seg til din eksakte tidssone hvor enn du er i verden. Med sin banebrytende teknologi, kan Astron klokkene forbinde seg med GPS satellitter som er hele 20.000 km unna hvor vi står, noe som resulterer i at klokkene er ekstremt presise. I tillegg, absorberer klokkene fra Astron-serien alt den energien de har bruk for fra solenergi alene, - og du behøver derfor aldri å tenke på å skifte batteri igjen.

Seiko Prospex er skapt til å utfordre enhver grense med en vakker kolleksjon av klokker designet spesielt til sportselskere og eventyrere, uansett om de skal ut på eventyr med klokken i vann, på land eller i luften. Helt siden lanseringen av Japans første dykker-klokke i 1965, har Seikos innovative teknologi endret globale standard. Disse helt utrolige klokkene, designet for eventyr, har oppnådd en overveldende status og pålitelighet hos profesjonelle dykkere og eventyrere verden over.

Seiko Presage er en vakker og elegant kollejsjon karakterisert av et klassisk utseende. Presage-kolleksjonen kombinerer japansk designestetikk med tradisjonelt håndverk. Gjennom nettopp denne kolleksjonen kommer Seikos ekspertkunnskap innen mekanisk urmakeri virkelig til uttrykk. Kombinasjonen av denne ekspertkunnskapen implementert i klokkens indre del med den unike Japanske designestetikken, har resultert i en unik og original kolleksjon som utstråler japansk nåde, kvalitet og lang holdbarhet.

Seiko Premier kolleksjonen har fokus på raffinert eleganse i klassiske og formelle klokker til både menn og kvinner. Premier-serien inneholder både klassiske og moderne design elementer som til sammen med Seikos innovative teknologi, skaper en serie av klokker som er like så vakre som de er diskre.

Seiko 5 Sports kolleksjonen er skapt med sportsentusiasten i tankene. Kolleksjonen fokuserer på sportslige klokker av klassisk og elegant karakter og dermed skiller seg ut fra andre klokker i markedet. Klokkene er et uttrykk på Seikos ekspertkunnskap samt japansk designestetikk innenfor urmakeri. Klokken kan tas med på eventyr eller tas med på et business-møte på jobb. Uansett hvor du planlegger å ta den på, har Seiko sørget for at den imponerer hvem som helst hvor som helst.

Klokkegiganten.no er en offisiell forhandler av Seiko klokker. Dette betyr, at du med sikkerhet mottar en ekte, nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke når du handler hos oss. Alle klokkene blir levert i en offisiell Seiko eske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for offisiell Seiko service i Norge. Hvis du vil lese enda mere om Seiko sin historie, så anbefaler vi deres hjemmeside her.
Laster inn...

Elementer 1-48 av 198

Side
per side
Angi stigende retning
-31%
discount
Gjenopptre en romanse fra XIV-århundre - Seiko SGG729P1
Gjenopptre en romanse fra XIV-århundre - Seiko SGG729P1
Spesialpris kr 2 075,00 Vanlig pris kr 2 998,00
Detaljer
-1%
discount
Vinn med en - Seiko Astron GPS Solar 5X SSH019J1
Vinn med en - Seiko Astron GPS Solar 5X SSH019J1
Spesialpris kr 22 720,00 Vanlig pris kr 22 950,00
Detaljer
-23%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD51K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD51K1
Spesialpris kr 2 678,00 Vanlig pris kr 3 498,00
Detaljer
-23%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD53K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD53K1
Spesialpris kr 2 678,00 Vanlig pris kr 3 498,00
Detaljer
-23%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD55K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD55K1
Spesialpris kr 2 678,00 Vanlig pris kr 3 498,00
Detaljer

Eksperten gjennom tiårene

Seiko ble grunnlagt i 1881, da en mann ved navnet Kintaro Hattori, åpnet sin første klokke- og smykke butikk (K. Hattori), i Tokyos Ginza området, i Japan. Elleve år senere, i året 1892, begynte Hattori selv å produsere sine egne klokker, under navnet Seikosha. Seikosha betyr oversatt: “det utsøkte håndverkshuset”. I tillegg, kan selve ordet seiko, i noen sammenhenger, bli oversatt både til det danske ord “utsøkt” eller “suksess”. Begge ord, som meget presist beskriver merket.

De første klokkene som ble produsert under Seiko merket, ble introdusert i løpet av året 1924. Først i 1969 kunne Seiko introdusere verdens første kvartsur, Astron. På den tiden, da klokken først ble introdusert for markedet, var prisen på Astron-klokken i samme prisklasse som en mellomstor bil. Siden den gang kunne Seiko også, som den første, presentere kvartskronografen.

Omtrent 20 år senere, i slutten av 1980-årene, lyktes Seiko med å produsere det første automatiske kvartsuret, som kombinerte muligheten til å være selvgående, fra den selvgående automatiske klokken, til presisjonen fra kvartsuret. Slike klokke-typer, ble kjent som Seiko Kinetic, en serie som stadig produseres i dag.

Fem unike serier: Astron - Prospex - Presage - Premier - 5 Sports

Seiko Astron er verdens første GPS solare klokke. Serien er unik, fordi Astron, seriens teknologi, gjør det mulig å forbinde klokkene med verdens GPS nettverk, som forbinder seg til din eksakte tidssone, hvor enn du er i verden. Med sin banebrytende teknologi, kan Astron klokkene forbinde seg med GPS satellitter, som er hele 20.000 km vekk, som reulterer i dem værende ekstremt presise. I tillegg, absorberer klokkene fra Astron serien, alt den energien de har bruk for, fra solenergi alene - og du behøver derfor aldri å tenke på å skifte batteri igjen.

Seiko Prospex utfordrer enhver grense, med en vakker kolleksjon av klokker spesielt designet for sport-elskere og eventyrere, uansett om de er i vann, på land eller i luften. Siden lanseringen av Japans første dykker-klokke i 1965, har Seikos innovative teknologi, endret globale standard. Disse helt utrolige klokkene, designet for eventyr, har oppnådd en overveldende status og pålitelighet hos professionelle dykkere og eventyrere, verden over.

Seiko Presage er en vakker og elegant linje fra merket, med en klassisk look. Presage-linjen kombinerer japansk designestetikk med tradisjonelt håndverk og gjennom linjen, kommer Seikos ekspertkunnskap innen mekanisk urmakeri virkelig til uttrykk. Kombinasjonen av denne ekspertkunnskapen implementert i klokkens indre del, med den unike Japanske designestetikken, har resultert i en unik og original kolleksjon, som utstråler japansk nåde, kvalitet og lang holdbarhet.

Seiko Premier kolleksjonen har fokus på raffinert eleganse i klassiske og formelle klokker, til både menn og kvinner. Premier-serien inneholder både klassiske og moderne design elementer, som til sammen med Seikos innovative teknologi, skaper en serie av klokker som er like så vakre, som de er diskrete.

-20%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD59K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD59K1
Spesialpris kr 2 812,00 Vanlig pris kr 3 498,00
Detaljer
-8%
discount
Seiko Prospex Save The Ocean Special Edition SRPC91K1
Seiko Prospex Save The Ocean Special Edition SRPC91K1
Spesialpris kr 4 689,00 Vanlig pris kr 5 103,00
Detaljer
-14%
discount
Seiko Solar Sapphire SNE529P1
Seiko Solar Sapphire SNE529P1
Spesialpris kr 2 263,00 Vanlig pris kr 2 621,00
Detaljer
-23%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD61K1
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD61K1
Spesialpris kr 2 678,00 Vanlig pris kr 3 498,00
Detaljer

Seiko dameklokker: elegante klokker til den motebeviste kvinnen

Siden Seiko lanserte sin første armbåndsklokke i 1913, har de vært blant pionerene i utviklingen av klokker slik vi kjenner dem i dag. Seiko garanterer sublim kvalitet og deres  dame klokker innkapsler både den feminine designen og presisjonen som kjennetegner en ekte Seiko-klokke. Seiko har klokker for kvinner som spenner vidt i stil. Så uansett om du har en klassisk stil eller er mer utadvendt og vågal, så har Seiko en klokke som matcher din personlige stil.

De største kolleksjonene innen kvinneklokker er Solar og Classic, som også er de mest populære og solgte klokkene vi har på Klokkegiganten. Seikos dameklokker er preget av å være veldig klare og elegante. De er også veldig dekorative med små finesser, som for eksempel blanding av metaller, marmorskiver og Swarovski steiner. Dameklokker er mindre i størrelse enn herreklokker, både når det gjelder urskive og klokkeremme, i og med at det er de som oftest er de mest ettertraktede.

Seiko herreklokker: Moderne klokker for din selvbevisste mann

Seiko lager hovedsakelig klokker for menn, ettersom menn i høyere grad foretrekker klokker som utfordrer tekniske produsenter som Seiko. I prinsippet har menn flere krav til sine klokker og dens funksjoner. Seiko leverer med sine mange forskjellige kolleksjoner opp til de mange varierende idealene som settes for herreklokker. Du kan absolutt finne en klokke som tilfredsstiller dine krav og behov blant vårt store utvalg av Seiko-klokker.

Noen av de mest populære Seiko-klokkene hos Klokkegiganten er fra serien  Presage, , Seiko 5 Sports, Kinetic og  Prospex. Klokkene er veldig forskjellige fra hverandre, både når det gjelder design og funksjonalitet. Seiko har både klokker for sportsmannen, den klassiske forretningsmannen og den som ganske enkelt liker tilbehør. Nedenfor har vi valgt ut fire av Seikos mest ikoniske serier og pionerer for det som gjør dem unike sammenlignet med andre merker.

-14%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD65K4
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD65K4
Spesialpris kr 3 450,00 Vanlig pris kr 3 998,00
Detaljer
-11%
discount
Seiko Samurai Prospex Automatic SRPB49K1
Seiko Samurai Prospex Automatic SRPB49K1
Spesialpris kr 4 886,00 Vanlig pris kr 5 498,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Solar SSC448P1
Seiko Solar SSC448P1
Spesialpris kr 3 805,00 Vanlig pris kr 4 811,00
Detaljer
-11%
discount
Seiko 5 Sports Suits Style Automatic SRPD73K2
Seiko 5 Sports Suits Style Automatic SRPD73K2
Spesialpris kr 3 040,00 Vanlig pris kr 3 398,00
Detaljer
-14%
discount
Seiko 5 Sports Specialist Style Automatic SRPD55K2
Seiko 5 Sports Specialist Style Automatic SRPD55K2
Spesialpris kr 2 909,00 Vanlig pris kr 3 398,00
Detaljer
-4%
discount
Seiko Presage Automatic SRPC99J1
Seiko Presage Automatic SRPC99J1
Spesialpris kr 4 778,00 Vanlig pris kr 4 998,00
Detaljer
-20%
discount
Seiko Coca-Cola Alarm Clock QHE905K
Seiko Coca-Cola Alarm Clock QHE905K
Spesialpris kr 348,00 Vanlig pris kr 437,00
Detaljer
-8%
discount
Seiko Prospex Green Sumo Automatic Diver SPB103J1
Seiko Prospex Green Sumo Automatic Diver SPB103J1
Spesialpris kr 10 165,00 Vanlig pris kr 10 998,00
Detaljer
-11%
discount
Seiko 5 Sports Street Style Automatic SRPD79K1
Seiko 5 Sports Street Style Automatic SRPD79K1
Spesialpris kr 3 548,00 Vanlig pris kr 3 998,00
Detaljer
-8%
discount
Seiko Prospex Automatic Field Compass SRPD31K1
Seiko Prospex Automatic Field Compass SRPD31K1
Spesialpris kr 4 689,00 Vanlig pris kr 5 103,00
Detaljer
-11%
discount
Seiko Prospex Monster Automatic Diver SRPD25K1
Seiko Prospex Monster Automatic Diver SRPD25K1
Spesialpris kr 4 889,00 Vanlig pris kr 5 498,00
Detaljer
-13%
discount
Seiko 5 Sports Suits Style Automatic SRPD71K2
Seiko 5 Sports Suits Style Automatic SRPD71K2
Spesialpris kr 2 944,00 Vanlig pris kr 3 398,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Lord Chronograph SPC244P1
Seiko Lord Chronograph SPC244P1
Spesialpris kr 3 805,00 Vanlig pris kr 4 811,00
Detaljer
-11%
discount
Seiko Prospex Solar SSC703P1
Seiko Prospex Solar SSC703P1
Spesialpris kr 4 268,00 Vanlig pris kr 4 811,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Classic SGG713
Seiko Classic SGG713
Spesialpris kr 1 497,00 Vanlig pris kr 1 891,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Premier Automatic SSA369J1
Seiko Premier Automatic SSA369J1
Spesialpris kr 5 715,00 Vanlig pris kr 7 227,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD55K3
Seiko 5 Sports Style Automatic SRPD55K3
Spesialpris kr 2 678,00 Vanlig pris kr 3 398,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Chronograph SSB297P1
Seiko Chronograph SSB297P1
Spesialpris kr 2 190,00 Vanlig pris kr 2 767,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Solar SNE485P1
Seiko Solar SNE485P1
Spesialpris kr 2 307,00 Vanlig pris kr 2 913,00
Detaljer
-26%
discount
Seiko Wall Clock QXA656W
Seiko Wall Clock QXA656W
Spesialpris kr 752,00 Vanlig pris kr 1 021,00
Detaljer
-21%
discount
Seiko Classic Sapphire Titanium SGG727
Seiko Classic Sapphire Titanium SGG727
Spesialpris kr 2 075,00 Vanlig pris kr 2 621,00
Detaljer
-24%
discount
Seiko Prospex Solar Diver SNE499P1
Seiko Prospex Solar Diver SNE499P1
Spesialpris kr 3 778,00 Vanlig pris kr 4 998,00
Detaljer

Elementer 1-48 av 198

Side
per side
Angi stigende retning

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår

Produkt lagt i handlekurven!