Seiko

Prospex

Prospex navnet kommer fra ordene "Professional Specifications", som symboliserer Seiko Prospex linjens fokus på å designe klokker i høy kvalitet, med meget profesjonelle spesifikasjoner. Prospex linjen startet med å lansere dykkerklokker, men har siden den gang utviklet seg til mye mer - Seiko Prospex klokkene er nemlig klokker du kan ta med på eventyr! 

Seikos første dykkerklokke ble lansert helt tilbake i 1965 og merket har siden den gang blitt til et av de mest foretrukne merkene over hele verden når det gjelder dykkerklokker. Seiko har faktisk inngått et tett samarbeid med Professional Association of Diving Instructors (PADI), hvor de ikoniske Seiko Prospex Padi modellene blir utgitt. Med mer enn 50 års erfaring med design av dykkerklokker, har det vært mange designutviklinger i Prospex linjen, dog er det klassiske dykkerklokke-designet fremdeles å finne blant Prospex-linjens utvalg, med kronen, som selvfølgelig er en skruekrone, som befinner seg ved kl. fire. Med Seiko Prospex seriens utvkling, har merket kastet seg ut i å designe klokker til alle typer eventyr. Seiko beskriver selv at visjonen med serien er å lage klokker som du kan ta med på eventyr overalt - altså på land, i vannet og i luften. Seiko Prospex klokken er perfekt, uansett om du er på utkikk etter en dykkerklokke eller en klokke som skal med ut på andre eventyr. Du kan være sikker på at klokkene er designet og testet til å kunne tåle selv de tøffeste miljøene.

Seiko Prospex uttrykker det fineste japanske håndverket. Klokkene er av en spesiell kaliber som er usammenlignelig med de billigere mekaniske klokkene. Prospex-klokker er nøye konstruert, med kun de beste materialene og et fokus helt ned til minste detalje. Dette kommer selvfølgelig også til uttrykk i prisen på Prospex linjen i forhold til de klassiske Seiko klokkene. Alle klokkene inneholder Seikos egne urverk, uansett om de er automatiske, sol eller kinetic, og kun de høyeste standard for materialer. Ønsker du derfor en Seiko klokke som er av en helt spesiell kaliber, vil du ikke bli skuffet over en Seiko Prospex klokke! 

Bruk stigende rekkefølge

44 vare(r)

Seiko Save the Ocean

Seiko Prospex Save The Ocean

Seiko inngikk i 2018 et offisielt samarbeid med den kjente dykkeren Fabien Cousteau. Det er ut fra dette samarbeidet noen utrolig kule og unike modeller har kommet fra, eksempelvis SNE498P1, som Cousteau bærer på når han dykker. I tillegg til denne utrolige modellen, har det kommet nye "Save the Ocean" -modeller som bruker den klassiske kjente Prospex-designen, men likevel skiller seg ut med sine ikoniske skiver. Den nyanserte blåfargen er inspirert av blåhvalen, som ifølge Seiko, symboliserer noe av det mest fantastiske ved havet. En del av overskuddet fra alle "Save the Ocean" modeller går til Fabien Cousteaus Ocean Learning Center, som jobber for et forbedret havmiljø. Fokusområdene for instituttet er problemene som oppstår med den enorme mengden av plastikk som ender opp i havet, samt fokus på den globale oppvarmnings effekten på havmiljøet. Seiko ønsker med utgivelsene å sette et fokus på disse problemstillingene og samtidig støtte en god sak økonomisk.

Seiko Prospex #StreetSeries

Seiko Prospex Street Series, er en nyere serie fra Prospex linjen, som ble annonsert i 2018 og kom til Danmark i starten av 2019. Denne serien fra Prospex linjen, er inspirert av den originale Seiko Divers klokken fra 1975. De nye "Street Series" klokkene, har den samme ikoniske ytre beskyttelsen, men med et mer kompakt design, som er perfekt for bylivet. Seiko Prospex utfordrer med den nye serien alle grensene for klokkedesign - "Street Series" tilfører nemlig en helt unik tilgang til Prospex universet. Klokkene er lette og har fått en forsterket klokkekasse, utført i et yterst moderne design. De forsterkede silikonremmene kan klare enhver form for gled, så du trygt kan stole på klokken din, selv under action.

Street Series skiller seg ut med sin tredimensjonale krans, hvor man tydelig ser, at Seiko virkelig har fokusert på detaljene. Den gledsterke silikonremmen har i tillegg fått rå skinntekstur, for å så skille seg fra den tradisjonelle type silikonrem. For å ferdiggjøre looken, går den rå teksturen igjen på klokkens skiver, noe som skaper et unikt camoflage mønster.

 

Bruk stigende rekkefølge

44 vare(r)

  Laster inn...