Seiko Prospex

Seiko Prospex Klokker

Prospex navnet kommer fra ordene "Professional Specifications", som symboliserer Seiko Prospex linjens fokus på å designe klokker i høy kvalitet, med meget profesjonelle spesifikasjoner. Prospex linjen startet med å lansere dykkerklokker, men har siden den gang utviklet seg til mye mer - Seiko Prospex klokkene er nemlig klokker du kan ta med på eventyr! 

Seikos første dykkerklokke ble lansert helt tilbake i 1965 og merket har siden den gang blitt til et av de mest foretrukne merkene over hele verden når det gjelder dykkerklokker. Seiko har faktisk inngått et tett samarbeid med Professional Association of Diving Instructors (PADI), hvor de ikoniske Seiko Prospex Padi modellene blir utgitt. Med mer enn 50 års erfaring med design av dykkerklokker, har det vært mange designutviklinger i Prospex linjen, dog er det klassiske dykkerklokke-designet fremdeles å finne blant Prospex-linjens utvalg, med kronen, som selvfølgelig er en skruekrone, som befinner seg ved kl. fire. Med Seiko Prospex seriens utvkling, har merket kastet seg ut i å designe klokker til alle typer eventyr. Seiko beskriver selv at visjonen med serien er å lage klokker som du kan ta med på eventyr overalt - altså på land, i vannet og i luften. Seiko Prospex klokken er perfekt, uansett om du er på utkikk etter en dykkerklokke eller en klokke som skal med ut på andre eventyr. Du kan være sikker på at klokkene er designet og testet til å kunne tåle selv de tøffeste miljøene.

Seiko Prospex uttrykker det fineste japanske håndverket. Klokkene er av en spesiell kaliber som er usammenlignelig med de billigere mekaniske klokkene. Prospex-klokker er nøye konstruert, med kun de beste materialene og et fokus helt ned til minste detalje. Dette kommer selvfølgelig også til uttrykk i prisen på Prospex linjen i forhold til de klassiske Seiko klokkene. Alle klokkene inneholder Seikos egne urverk, uansett om de er automatiske, sol eller kinetic, og kun de høyeste standard for materialer. Ønsker du derfor en Seiko klokke som er av en helt spesiell kaliber, vil du ikke bli skuffet over en Seiko Prospex klokke! 

Laster inn...

KLIKK HER FOR Å SE ALLE SEIKO PROSPEX KLOKKER

Vi er blitt utvalgt som Global Brand forhandler av Seiko i vår datter butikk Watchia. Det betyr at vi har måtte flytte salget av Seiko Prospex klokker over til Watchia.com.

Alle varer er selvfølgelig inkludert norsk moms og det kommer ingenting ekstra å betale når du handler på Watchia.com

Så klikk her for å se hele det store utvalg av Seiko klokker hos Watchia.

Og hvis du har noen spørsmål, er du som alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her.

Seiko Prospex

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her