Seiko

Seiko 5 Sports

I mer enn 50 år har Seiko 5 Sports-linjen vært merkets konstante symbol på pålitelighet, utholdenhet, ytelse og verdi som har gjort linjen til en favoritt blant mekaniske klokkeelskere over hele verden. I dag blir Seiko 5 Sports-linjen gjenfødt i markedet ved introduksjonen av en helt ny design og en bred ny kolleksjon. Seiko 5 Sports-linjen er derfor for deg med de samme verdiene som linjen alltid har stått for, men med en redesign som gir linjen et friskt nytt utseende. 

Hos Klokkegiganten.no er vi stolte av å være en autorisert forhandler av Seiko 5 Sportsklokker. Med det kan du derfor trygt handle Seiko 5 Sportsklokker hos oss ettersom vi kan sikre at klokken er ekte og at den offisielle Seiko-garantien er inkludert.

Bruk stigende rekkefølge

27 vare(r)

Uttrykk din egen stil med en Seiko 5 sportsklokke

Blant Seiko 5 Sports-linjen finner du et bredt utvalg av vakre herreklokker med et eksklusivt uttrykk og en lekker sporty eller street design. Du vil derfor definitivt finne din nye favorittklokke i Seiko 5 sportslinjen dersom den type design er noe for deg. Velg en stylet svart Seiko 5 sportsmodell for et strømlinjeformet og maskulint utseende som passer til ethvert antrekk, eller velg en modell med en frisk og iøynefallende fargekombinasjon som virkelig setter klokken i fokus.

Elsket siden 60-tallet

Den første Seiko 5-klokken kom på markedet i 1963. Klokken ble kalt “Seiko Sportmatic 5” og var både merkets og Japans første automatiske dag-dato klokke noensinne. Tallet "5" betydde at hver Seiko 5-klokke skulle inneholde fem spesifikke funksjoner i fremtiden:

  • Et automatisk urverk

  • Dag-Dato display ved klokkens kl.15 posisjon

  • Vannbestandighet

  • Nedsenket krone ved klokkens kl.16 posisjon

  • En urkasse og reim bygget for å holde

Kombinasjonen av disse funksjonene og implementeringen av sjokk-sikkerhetsteknologi gir Seiko 5 Sport klokkene sitt gjenkjennelige utseende og styrke.

Bruk stigende rekkefølge

27 vare(r)

  Laster inn...