Seiko

Velatura

Alltid et skritt foran alle de andre”, er Seikos visjon og med god grunn! - Seiko har nemlig en lang og rik historie bak seg, innenfor klokkedesign og teknologi, som er helt uten like. Med et naturlig driv for å innovere, har Seiko gjennom årene, tatt enorme kvantesprang innenfor klokkedesign og teknologi, som gjør at det i dag, er et av verdens ledende og mest respekterte klokkemerker.

Under Seiko merket, er fire overordnede banebrytende serier: Astron, Prospex, Presage og Premier. Hver er av disse seriene, har hver deres unike design og teknologi, som ekspertene bak merket har designet, og fortsetter å skyve grensene for. Derfor uansett hvilken Seiko klokke du velger, kan du være sikker på, at du mottar en klokke du kan ha glede av for evig.


Klokkegiganten.no er offisiell forhandler av Seiko klokker. Dette betyr, at du med sikkerhet mottar en ekte, nyprodusert og kvalitetstestet Seiko klokke, når du handler hos oss. Alle klokkene blir levert i en offisiel Seiko eske og kommer med et stemplet forhandler bevis - Din garanti for offisiel Seiko service.

Bruk stigende rekkefølge

1 vare(r)

Bruk stigende rekkefølge

1 vare(r)

  Laster inn...