Poco Loco

Hudvennlig barneklokke som tåler vann - Poco Loco 100M Titanium PL13000-TIBLSRBL

Flere visninger

Poco Loco Hudvennlig barneklokke som tåler vann - Poco Loco 100M Titanium PL13000-TIBLSRBL
Kode: PL13000-TIBLSRBL
Type: Dame, Barne
Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Poco Loco barneklokker lager kvalitetsklokker til barn som er vanntett til 10 ATM og alle i vårt utvalg er laget av titanium. Noe som gjør de garantert 100% nikkelfrie, og som er perfekt til foreldre som vil være helt sikker på at barnet deres ikke får eksem på nikkelallergi. Både spennen, baksiden av klokken og hele urkassen er laget av 100% titanium.

Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 825 Spar 51%

Spesialpris kr 405

 
4.0 star rating 3 Vurderinger
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Selvlysende belegg
Et selvlysende belegg gir en lengre opplysende effekt i mørket. Krever kun ganske kort tids eksponering overfor lys for å muliggjøre denne effekt. Er typisk viserne og noen ganger timemarkeringerne som er selvlysende i mørket.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 30 mm bred urkasse(fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Titanium urkasse
Klokken er produsert i titanium, som er kjennetegnet ved å være lettere enn stål. Inneholder ikke nikkel.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 30 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 10-19 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 12 mm
Glass Mineral
Urverk Kvarts
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Blå, Marineblå
Urkassemateriale Titan
Urkassefarge Sølv, Titanium
Urskivefarge Blå, Marineblå
Merke Poco Loco
Varenummer PL13000-TIBLSRBL
EAN 713325554263
Kjønn Dame, Barne
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Hudvennlig barneklokke som tåler vann - Poco Loco 100M Titanium PL13000-TIBLSRBL er 30 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...