Skagen

Klassisk utseende, med en moderne touch! - Skagen Connected Titanium Hagen Smartwatch Hybrid SKT1104

Flere visninger

Skagen Klassisk utseende, med en moderne touch! - Skagen Connected Titanium Hagen Smartwatch Hybrid SKT1104
Kode: SKT1104
Type: Herre
Klokken produseres ikke lenger

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"Å bli lagt merke til uten å streve etter å bli lagt merke til, det er dette eleganse handler om." - Luciano Barbera

Leter du etter en klassisk Skagen design, men vil helst ha noen av de fancy Smartwatch-fuksjonene andre merker tilbyr? Da har du kommer til rett sted! Denne Skagen Connected klokken er et møte mellom klassisk Skagen design og den nyeste Smartwatch-teknologien! Klokken byr på et hav av funksjoner i samspill med mobiltelefonen din, og du kan lese mer om disse lenger ned på denne siden. Klokken er en del av Skagen Connected kolleksjonen, en kolleksjon for deg som liker et klassisk utseende med en moderne touch!

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiell forhandler av Skagen klokker, og du mottar derfor en 100 % original og kvalitetstestet Skagen klokke om du handler via vår butikk. Gyldig garantibevis medfølger.
Se spesifikasjoner
Pris kr 2 295
 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Smart Watch Hybrid
Klokken er et klassisk armbåndsur utstyrt med Smart Watch-teknologi som lar deg koble klokken til mobiltelefonen din via Bluetooth.

Aktivitets-måling
Klokkens aktivitets-måler kan holde styr på hvor mange skritt du går i løpet av dagen, hvor langt du har beveget deg, samt hvor mange kalorier du har forbrent. Samtidig kan du for eksempel sette opp daglige eller ukentlige mål for hvor mange skritt eller kalorier du skal gå/forbrenne, og klokken vil automatisk fortelle deg når målet er nådd.

Søvnmåler
Sover du med klokken på kan den automatisk måle når du sovner, hvor lenge du har sovet, samt andelene av lett/tung søvn i løpet av en natt.

Skagen Link teknologi
Via Skagens Link teknologi kan du integrere klokken din ytterligere med telefonen din, noe som for eksempel lar klokken din vibrere hver gang du får en e-post, tekstmelding eller et varsel på sosiale medier. Det er også mulig å sette på alarmer, styre telefonens kamera, musikk, samt å få telefonen din til å ringe om du er usikker på hvor du har lagt den fra deg.

Kompatibel med Android OS 4.4+, iPhone 5/iOS 8.2+. Batterilevetid cirka 6 måneder.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Titanium urkasse
Klokken er produsert i titanium, som er kjennetegnet ved å være lettere enn stål. Inneholder ikke nikkel.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Vannbeskyttende: 30 meter (3 bar)
Klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken kan tåle regn og vanndråper, men ut over det bør klokken ikke benyttes i forbindelse med vann. Meterverdien (30) er ikke et uttryk for tillatt dykkedybde i vann, og bør ikke benyttes i svømmebasseng eller i dusjen. Verdien 3 atm (30 meter) refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), som simulerer trykkpåvirkningen ved 30 meters dybde i stillstand. Ved bevegelse i vann økes trykkpåvirkningen markant, og derfor kan klokken kun klare begrenset kontakt med vann.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Mineralglass
Det mest brukte glasset på klokker idag. Om glasset treffer en spiss kant eller noe hardt, så vil det kunne få riper i seg.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres av svingninger i et krystall av mineralet kvarts. Disse svingninger endres kun ganske lite over tid, derfor brukes kvarts ofte, da det beholder presisjonen. Det internasjonale ordet er Quartz.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 42 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 20 mm
Glass Mineral
Vannbestandighet 3 atm (vannsprut/regn)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Brun
Urkassemateriale Titan
Urkassefarge Sølv, Titanium
Urskivefarge Sort
Merke Skagen
Varenummer SKT1104
EAN 4053858774773
Kjønn Herre
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Klassisk utseende, med en moderne touch! - Skagen Connected Titanium Hagen Smartwatch Hybrid SKT1104 er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...