Seiko

Seiko Sportura Kinetic 11 Diamonds SKA881P1

Flere visninger

Seiko Seiko Sportura Kinetic 11 Diamonds SKA881P1
  • Kode: SKA881P1
  • Type: Dame
Denne flotte klokken er designet og produsert av Seiko og er en del av deres kvalitetskolleksjon av klokker kalt Seiko Sportura kolleksjonen.Se specifikationerna
Pris kr 5 098,00
Klokken produseres ikke lenger

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Kinetic
Klokken omdanner kroppens bevegelser til elektrisk energi, og lades derfor mens du har den på armen. Klokken har en energireserve på enestående 6 måneder.

Diamanter
Klokken er produsert med ekte diamanter.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Rustfri stållenke
Hardfør, langtidsholdbar og elegant. Klokkens lenke av rustfritt stål gir den et klassisk kvalitetsuttrykk.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.


Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 37 mm
Tykkelse 12 mm
Lenketype Rustfritt stål (passer til håndledd på ca 14-20 cm i omkrets)
Glass Safir
Urverk Automatisk
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sølv
Urskivefarge Perlemor
Varenummer SKA881P1
EAN 4954628192103
Kjønn Dame
Omtale
Dessverre er {{PRODUKTNAVN}} gått ut av produksjon, og kan derfor ikke lenger bestilles. Men vi har funnet gode alternativer til deg som ligner veldig på det produktet du søkte etter. Klikk på et av produktene nedenfor for å se mer eller klikk her for å lukke dette vinduet.

Seiko Sportura Kinetic 11 Diamonds SKA881P1 er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Laster inn...