Casio Vintage

Casio Vintage klokker

Laster inn...
Filter
Butikkalternativer
Kjønn
Lenketype
Lenke/rem farge
Urskivefarge
Urkassefarge
Urkassemateriale
Glass
Urverk
Vannbestandighet
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Elementer 1-48 av 161

Angi stigende retning
Side
per side
Gjør deg klar til å oppleve tidsløse eventyr med Casio Vintage kolleksjonen! Reis tilbake i tid med en Casio klokke på håndleddet og vis hvor mye vi kan lære av å hedre fortiden! Med en såpass stilren look vil du fange oppmerksomheten til hvem enn som går forbi. Selv om klokkene fremmer en retro look så er de fleste av klokkene i kolleksjonen digitale og har funksjoner som tidstaker, dato, alarm osv. Mange av klokkene i denne kolleksjonen daterer tilbake til 1980-tallet. Casio klokkene har opplevd en renessanse i det de har blitt veldig populære i moteverden. Dette kan ses i at for eksempel flere kjente stjerner har brukt klokkene i musikkvideoer og ved prisutdelinger. Casio er best kjent for sine Casio Vintage (Retro) klokker.

Klokkegiganten.no er utvalgt som offisiell forhandler av Casio Vintage klokker, noe som sikrer deg en 100% ekte Vintage klokke dekket av den offisielle garantien til Casio.

Vi vil gjerne innsamle cookies

Vi bruker informasjonskapsler for trafikklogg til å identifisere hvilke sider som brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre vår hjemmeside, så den bedre imøtekommer behovet til våre besøkene, og forbedrer opplevelsen på hjemmesiden. Les mere her Kjøpsvilkår