Fibex

Fibex Active Fusion FIBEXMX04

Flere visninger

Fibex Fibex Active Fusion FIBEXMX04
Kode: FIBEXMX04

Tilgjengelighet: På lager

Type: Herre
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Denne sportsklokken til menn er produsert av merket Fibex, og er del av deres Active Fusion kolleksjon. Klokkene i denne kolleksjonen er såkalte AnaDigi klokker, med både analog (visere) og digital tidsvisning og funksjoner. Active Fusion klokkene har ekstra sterk og vannavstøtende konstruksjon (100M) grunnet faktumet at klokken er ment til aktiv bruk.

Denne klokken er produsert av merke Fibex, som lager sports- og digitalklokker i høy kvalitet. Vi er utvalgt som offisiell forhandler av Fibex klokker i Norge.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 1 125 Spar 60%

Spesialpris kr 445

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Stoppeklokkefunksjon: 1/100 sek.-24 timer.
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er opptil 24 timer.

Nedtellingsfunksjon
Klokken er produsert med en nedtellingsfunksjon, som teller ned tiden i sekunder fra det innstilte tidsintervallet (opptil 24 timer). Klokken avgir lydsignal hvert 30. sekund når tidtakeren når 3 minutter på den gjenværende tiden. Når tidtakeren når de siste 10 sekundene avgis lydsignal for hvert sekund, og når tidstakeren når 0, lyder det en lengre alarmsignal (som kan stoppes ved å trykke på en knapp).

Sekundær tidssone
En sekundær tidssone kan stilles inn. Ideelt hvis du ofte snakker med folk i utlandet.

Daglig alarm
Den daglige alarmen benytter et akustisk signal for å minne deg om repeterende hendelser, som krever din oppmerksomhet på det inntastede tidspunkt.

Ukedag- og datovisning
Den aktuelle dato og ukedag kan man se på klokkens urskive.

Selvlysende belegg
Et selvlysende belegg gir en lengre opplysende effekt i mørket. Krever kun ganske kort tids eksponering overfor lys for å muliggjøre denne effekt. Er typisk viserne og noen ganger timemarkeringerne som er selvlysende i mørket.

Lys funksjon på display
Ved et trykk på en knapp lyses klokkens digitale tall/display opp.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Akrylglass
Urskiven er beskyttet av akrylglass. Akrylglasset behandles for ekstra styrke.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 50 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkasse av plastikk
Urkassen på denne klokken er laget av solid plastikk.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Herreklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske herreklokken i området mellom 40 og 45 mm i bredden. Hvis du har et lite håndledd, bør du se etter klokker på rundt 40 mm eller mindre. Hvis du har et stort håndledd, bør du se på klokker på rundt 45 mm eller oppover. Merk at tykkelsen på urkassen som regel øker jo bredere klokken blir.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 50 mm
Tykkelse 17 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 14-25 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 30 mm
Glass Akryl
Urverk Anadigi
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Hvit
Urkassemateriale Plastikk
Urkassefarge Hvit
Urskivefarge Gull, LCD/LED, Sort
Merke Fibex
Varenummer FIBEXMX04
EAN 5950847104
Kjønn Herre
Omtale

Fibex Active Fusion FIBEXMX04 er 50 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 17 mm.

  Laster inn...