Vincero

Vincero Italian Marble Black Verde Bla-Ver-M01

Flere visninger

Vincero Vincero Italian Marble Black Verde Bla-Ver-M01
  • Kode: Bla-Ver-M01
  • Type: Herre
Vi hos Klokkegiganten.no er autorisert forhandler av Vincero klokker . Du er derfor garantert offisiell service og garanti. Merket selv garanterer for en 100% ekte klokke, da klokken er kjøpt direkte fra Vincero .
Se specifikationerna
Pris kr 1 835

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: 1-5 hverdager

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Skinnrem
Klokkens rem er av skinn.

Safirglass
Safir er opp til 7 ganger hardere enn stål og overgås kun av diamanter på Mohs skala. Det gjør safirglass til den ypperste beskyttelsen for din klokke.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

`
Tilleggsinformasjon

Spesifikasjoner

Diameter 43 mm
Tykkelse 8 mm
Lenketype Skinn (passer til håndledd på ca 14-22 cm i omkrets)
Rem/lenke bredde 22 mm
Glass Safir
Urverk Digital
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Nei
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefarge Sort
Urskivefarge Marmor, Sort
Varenummer Bla-Ver-M01
EAN 600291928504
Kjønn Herre
Omtale

Vincero Italian Marble Black Verde Bla-Ver-M01 er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laster inn...