Fibex

Som skumring og daggry - Fibex Mini Digital 100M Water Resist FIBEX76IP002

Flere visninger

Fibex Som skumring og daggry - Fibex Mini Digital 100M Water Resist FIBEX76IP002
Kode: FIBEX76IP002

Tilgjengelighet: På lager

Type: Dame, Barne
Leveringstid: 1-5 hverdager fra avsendelse med hurtig levering.
(Avsendes straks på alle hverdager ved bestilling før kl.15.00)

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

"Rosa er en vakker farge, i og med at den er en av fargene som solen skaper ved skumring og ved daggry" - C. JoyBell C.

Denne flotte digitalklokken er ikke større ennt 33mm i bredden, og kommer med en lekker og bløt silikonrem. I tillegg til stoppeklokke, alarm og datovisning, har denne klokken også en lysfunksjon som opplyser de digitale talene ved å trykke på en knapp. Samtidig er klokken klassifisert til 100m vandtetthet, så det fint kan klare en tur i badet, svømmehallen eller på stranden uten problemer. Her får du en kvalitets sportsklokke som er perfekt til kvinner eller barn.

Denne klokken er produsert av merke Fibex, som lager sports- og digitalklokker i høy kvalitet. Vi er utvalgt som offisiell forhandler av Fibex klokker i Norge.
Se spesifikasjoner

Vanlig pris: kr 495 Spar 26%

Spesialpris kr 365

 
Autorisert forhandler
Gratis bytte
365 Dager åpent kjøp
Beskrivelse

Detaljer

Lys funksjon på display
Ved et trykk på en knapp lyses klokkens digitale tall/display opp.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angis enten i et 12 timers (med AM og PM) eller tradisjonelt 24 timers format.

Stoppeklokkefunksjon: 1/100 sek.-24 timer.
Foreløpig tid, mellomtid og sluttid måles ned til 1/100 av et sekunds nøyaktighet. Klokkens målekapasitet er opptil 24 timer.

Daglig alarm
Den daglige alarmen benytter et akustisk signal for å minne deg om repeterende hendelser, som krever din oppmerksomhet på det inntastede tidspunkt.

Timesignal
Klokken kan stilles inn til å avgi et signal for hver time som har gått.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Rem av silikone
Silikonen får remmen til å føles ekstrem lett og behagelig mot huden.

Vannbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassifiset til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan benyttes når du svømmer. Bemerk dog at meterverdien (100) ikke er lik med tillayt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtetthet (ISO 2281), og simulerer trykkpåvirkningen i stillstand. Ved aktivitet i vann økes trykkpåvirkningen merkbart, og derfor er dybdemeter klassifiseringen i praksis lavere.

Kondens - viktig!
Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Du vil se duggdråper under glasset hvis dette skjer. Gå umiddelbart til urmaker for å åpne kassen og tørke klokken. Fuktigheten forsvinner ikke av seg selv selvom duggen forsvinner. Hvis dette ikke gjøres vil fukten legge seg i urverket, og dette kan forårsake totalskade. Ingen klokker er kondenssikre selvom de er vandtette. Kondens kan oppstå hvis du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til høy innendørs temperatur eller sauna. At kondens oppstår er altså ikke nødvendigvis en fabrikasjonsfeil og dermed en reklamasjon.

Størrelse
Klokken har en 33 mm bred urkasse (fra venstre til høyre).
Vi bruker uttrykket diameter, men ettersom ikke alle klokker har en sirkulær urkasse, er diameteren reelt bredden målt fra venstre til høyre. Merk at enkelte produsenter inkluderer kronen (til å stille klokken) og knappene når de måler bredden, men vi forsøker å standardisere alle klokkene ved å ikke inkludere kronen som en del av bredden.

Urkasse av plastikk
Urkassen på denne klokken er laget av solid plastikk.

Størrelsesguide
Passer klokken til håndleddet? Dameklokker har vokst gradvis gjennom årene, og i dag er den typiske dameklokken i området mellom 32 og 38 mm i bredden. Dersom du har et lite håndledd, bør du se etter klokker rundt 32 mm eller mindre. Dersom du har et stort håndledd, kan du se på klokker rundt 38 mm og oppover.

Autorisert forhandler
Vi er utnevnt som autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker: sikkerhet i at varen er ekte, samt en offisiell service og garanti.

Produktbeskrivelsen er utarbeidet spesifikt til Klokkegiganten.no og må ikke kopieres eller modifiseres! Overtredelse av dette vil bli møtt med erstatningskrav.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Diameter 33 mm
Tykkelse 13 mm
Lenketype Silikon (passer til håndledd på ca 9-20 cm i omkrets)
Urverk Digital
Vannbestandighet 10 atm (bad/svømming)
Datovisning Ja
Låstype Spenne
Lenke/rem farge Lyserød
Urkassemateriale Plastikk
Urkassefarge Lyserød
Urskivefarge LCD/LED
Merke Fibex
Varenummer FIBEX76IP002
EAN 5714064000719
Kjønn Dame, Barne
Omtale

Som skumring og daggry - Fibex Mini Digital 100M Water Resist FIBEX76IP002 er 33 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

  Laster inn...